Beer Corner – Η μπύρα έχει την δική της γωνιά στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Μπύρες ξανθιές και μαύρες, εντυπωσιακές κόκκινες, μπύρες χωρίς αλκοόλ, μοναστηριακές και βιολογικές, θολές ή μη, με πρωτότυπο design θα βρίσκονται όλες τους στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition.


Δεκάδες ελληνικές μπύρες που τις περισσότερες το κοινό θα γνωρίσει και θα γευτεί για πρώτη φορά, θα κατακλύσουν το χώρο της 7ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition και υπόσχονται να τερψουν τους ουρανίσκους των χιλιάδων φίλων της έκθεσης αλλά και της μπύρας!

Για πρώτη φορά στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ, οι ελληνικές μικροζυθοποιίες θα έχουν μια ολόκληρη «νησίδα» στην διάθεσή τους για να προβάλουν τα προϊόντα τους στο κεντρικό Φεστιβάλ της Εκθεσης, στο επίπεδο Β της HELEXPO στην ειδική ενότητα Beer Corner.

Απο τις 24 έως τις 26 Ιανουαρίου 2020, Έλληνες παραγωγοί από όλες τις περιοχές της χώρας με βαθιά γνώση της ζυθοποιίας θα έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν τα εξαιρετικά προϊόντα τους και να μυήσουν τους επισκέπτες στα μυστικά της καλής μπύρας, ενώ οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν, να ενημερωθούν και να αγοράσουν τις draught ή εμφιαλωμένες μπύρες της αρεσκείας τους.
Επιπλέον οι μικροζυθοποιίες της έκθεσης θα συμμετέχουν και στο Masterclass Αλλαντικά και Μπύρα, όπου η Chefstories.gr θα ξεναγήσει το κοινό στον κόσμο του αρμονικού pairing ιδιαίτερων αλλαντικών με «ψαγμένες» μπύρες από τις ελληνικές μικροζυθοποιίες.

Δημοσιεύτηκε στα Νεα