Το ελαιόλαδο, το πολυτιμότερο αγαθό της υγείας μας και ο πρεσβευτής της Ελλάδας στο εξωτερικό πρωταγωνιστεί στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition!

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ πρωτοπορεί και παρουσιάζει το ειδικά σχεδιασμένο Olive Oil Bar, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να αναδείξουν τα προϊόντα τους μέσω της γευστικής δοκιμής.

Ο olive oil expert κος Γιάννης Καρβέλας αναλαμβάνει να μυήσει τους επισκέπτες της έκθεσης στα μυστικά του καλού ελαιολάδου, να εξηγήσει τις διαφορετικές ποικιλίες, οξύτητες, γευστικές επιγεύσεις και να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για το τι χρειάζεται να προσέχουν πριν επιλέξουν ένα ελαιόλαδο, αλλά και να ενημερώσει τους ίδιους τους ελαιοπαραγωγούς για τα κριτήρια αξιολόγησης ενός premium ελαιολάδου.

Στόχος του Olive oil bar είναι οι συμμετέχοντες εκθέτες να:

  • Παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ένα ευρύ κοινό.
  • Αυξήσουν την δημοτικότητα της ετικέτας τους.
  • Συνομιλήσουν με δυνητικούς πελάτες και αγοραστές.
  • Δικτυωθούν με άλλους επαγγελματίες του κλάδου.