Επισκεφθείτε την 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ και βρείτε:

  • Περισσότερους από 350 παραγωγούς με σπάνια και ιδιαίτερα προϊόντα της ελληνικής γης.
  • Την αγαπημένη ενότητα “Μαγειρεύουμε Ελλάδα”  με περισσότερους από 100 διακεκριμένους chef και bartender να παρουσιάζουν τις νέες τάσεις της γαστρονομίας.
  • Β2Β συναντήσεις στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο “Buyer’s Square
  • Εξειδικευμένα σεμινάρια για τους επαγγελματίες του κλάδου με θέματα που απασχολούν την προώθηση των επιχειρήσεων, την ασφάλεια των τροφίμων, το food waste, τις νέες γαστρονομικές τάσεις, τα “μυστικά” της μαγειρικής τέχνης και πολλά ακόμη.
  • «Food Expert Stories» και workshops από επιτυχημένους επαγγελματίες του κλάδου.

Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα λάβετε στο email σας την ηλεκτρονική πρόσκληση επαγγελματία λίγες ημέρες πριν την έναρξη της έκθεσης. Εάν έχετε κάνει εγγραφή στο παρελθόν δεν χρειάζεται να γραφτείτε ξανά, απλά πείτε τον ΑΦΜ της εταιρίας σας στην γραμματεία της Έκθεσης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ 9Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ - The Greek Fine Food Exhibition

Αφήστε το κενό εαν δεν σας έχει προσκαλέσει κάποιος εκθέτης

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ

Εδώ συμπληρώνετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Τα πεδία με κόκκινο είναι υποχρεωτικά. Σε περίπτωση που εκπροσωπείτε επιχείρηση παρακαλώ συμπληρώστε και την παρακάτω φόρμα

Παρακαλώ συμπληρώστε το κινητό σας τηλέφωνο ώστε να σας στείλουμε μήνυμα υπενθύμισης λίγες ημέρες πριν την ημερομηνία της έκθεσης .

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Εδώ συμπληρώνετε τα στοιχεία της επιχείρησης που εκπροσωπείτε εαν είστε επαγγελματίας επισκέπτης. Τα πεδία με κόκκινο είναι υποχρεωτικά

Όροι χρήσης