Hosted Buyer Program
Γίνε Hosted Buyer στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ και ανακάλυψε μοναδικά premium προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς.
Η 10η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition εισάγει για πρώτη φορά τον όρο F2B [Food to Business] στοχεύοντας αποκλειστικά στις επιχειρηματικές συναντήσεις.
Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ γίνεται αμιγώς F2B έκθεση artisanal προϊόντων μικρής παραγωγής και προϊόντων delicatessen στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται o κλάδος της μεγάλης λιανικής (super market), της μικρής λιανικής (παντοπωλεία, delicatessen), του Τουρισμού (Ξενοδοχεία, villas, yachting etc) και της Εστίασης (Εστιατόρια, bars, wine), κάτω από την κοινή ομπρέλα της έκθεσης, όπου κάθε χρόνο τον Φεβρουάριο, σημαντικοί buyers του εξωτερικού θα έχουν τη δυνατότητα να συναντούν απευθείας τους παραγωγούς στην ενότητα «Buyers Square».
Για το 2024, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ σχεδίασε αποκλειστικά για επαγγλεματίες και decision makers του εξωτερικού το παρακάτω Hosted Buyer program.