Οι γαστρονομικές εκδηλώσεις της ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition

Ένα πλούσιο γαστρονομικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων γεμάτο γνώση, ενημέρωση και τεχνική παρουσιάζεται κάθε χρόνο στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition. 

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ υιοθετεί ένα μοναδικό concept για τα εγχώρια δεδομένα, αφιερώνοντας όλες τις ημέρες της έκθεσης στις σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις. Ενημέρωση, τεχνική και γευσιγνωσία είναι το τρίπτυχο που χαρακτηρίζει τις εκδηλώσεις της ΕΞΠΟΤΡΟΦ και βασίζεται στους τρεις πυλώνες της σύγχρονης γαστρονομίας Βιωσιμότητα, Farm to Table και Αυθεντικότητα.

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition πάντα πρωτοπόρος στην ανάδειξη των σύγχρονων γαστρονομικών τάσεων αλλά και της παραδοσιακής κουζίνας πραγματοποιεί πλήθος γαστρονομικών εκδηλώσεις που αναδεικνύουν τα premium ελληνικά προϊόντα και υποδέχεται επαγγελματίες του κλάδου που έχουν διακριθεί για την προσφορά τους στην ελληνική κουζίνα, με στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών του χώρου για τις νέες τάσεις στον κλάδο.

Στο stage του “Μαγειρεύουμε Ελλάδα” ανεβαίνουν διακεκριμένοι chef από κάθε γωνιά της Ελλάδος και μέσα από απολαυστικά γαστρονομικά δρώμενα μας «ταξιδέψουν» στην ελληνική επικράτεια κι όχι μόνο.

Παράλληλα, προσκεκλημένοι chef παρουσιάζουν τεχνικές και μαγειρεύουν live signature πιάτα τους, που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για την ΕΞΠΟΤΡΟΦ με προϊόντων των εκθετών.