Γαστρονομικές εκδηλώσεις - ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2023 - The Greek Fine Food Exhibition

Οι γαστρονομικές εκδηλώσεις της 9ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition

Η βραβευμένη έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ επιστρέφει δυναμικά για ένατη συνεχόμενη χρονιά με ακόμη περισσότερες συμμετοχές, καινοτόμες προτάσεις και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις. Η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition ανοίγει τις πύλες της 03 Φεβρουαρίου 2023 και υποδέχεται τους επαγγελματίες του κλάδου και τους λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας για ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι, στο MEC Παιανίας.

Το 2023, η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της, πραγματοποιεί περισσότερες γαστρονομικές εκδηλώσεις που αναδεικνύουν τους ελληνικούς γαστρονομικούς θησαυρούς και υποδέχεται επαγγελματίες του κλάδου από Ελλάδα και εξωτερικό, με στόχο την επίτευξη επικοδομητικών Β2Β συναντήσεων.

Με οικοδεσπότη τον Κώστα Μπουγιούρη και τη συνδρομή καταξιωμένων σεφ, οι επισκέπτες της έκθεσης θα ταξιδέψουν στην ελληνική επικράτεια και θα γευτούν τα μοναδικά ελληνικά εδέσματα μέσα από τις εκδηλώσεις «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» και τις παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες γωνιές της έκθεσης. Παράλληλα, πλήθος ενημερωτικών εκδηλώσεων και workshops θα μυήσουν τους επισκέπτες στην μαγεία της ελληνικής γαστρονομίας.

Και το ταξίδι συνεχίζεται με πρωταγωνιστές τους Έλληνες παραγωγούς και τα εκλεκτά προϊόντα τους. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την χαρά να γνωρίσουν περισσότερους από 250 Έλληνες παραγωγούς, να συνομιλήσουν μαζί τους, να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τις πρώτες ύλες και να συνάψουν συνεργασίες.

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition, πάντα επίκαιρη και θέλοντας να προσφέρει αποτελεσματικές προτάσεις και λύσεις στους επισκέπτες δημιουργεί θεματικές ενότητες όπως Τυρί & Κρασί, Αλλαντικά & Μπύρα, με στόχο την καλύτερη προβολή των προϊόντων σε επαγγελματίες και φίλους της γαστρονομίας.

Μέσα από την γιορτή της ελληνικής γαστρονομίας στόχος της 9ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition είναι η δημιουργία γέφυρας συνεργασίας των παραγωγών με εμπορικούς επισκέπτες, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.