Τι πιστεύουν οι παραγωγοί μας για την ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε μια πλατφόρμα επικοινωνίας για τον Fine Food τομέα της αγοράς δίνοντας σε εταιρίες start up αλλά και καταξιωμένες επιχειρήσεις του κλάδου την ευκαιρία να προβάλλουν τα διαφορετικά αλλά τόσο νόστιμα προϊόντα τους.

Οι παρακάτω μαρτυρίες είναι από τους αγαπημένους παραγωγούς μας…

“Η έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ είναι μια έκθεση η οποια διοργανώνεται από επαγγελματίες και γνώστες του αντικειμένου. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσέγγιση όλου του προσωπικού. Η προσέλευση των ιδιωτών είναι τεράστια και αυτό οφελεί περισσότερο όσους ενδιαφέρονται για λιανική πώληση. Γενικώς μείναμε πολύ ικανοποιημένοι και με θετική εικόνα δεδομένου ότι ήταν και η πρώτη μας έκθεση.”
W-PRODUCTS – ΚΕΦΑΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ & ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΕ

“Η Expotrof αποτελεί σημαντικό εφαλτήριο για κάθε μικρομεσαία επιχείρηση, η οποία ευελπιστεί να “μπει” σε αγορές που δύσκολα θα είχε την ευκαιρία αλλιώς να τις προσεγγίσει. Κάτι τέτοιο βιώσαμε και εμείς σαν Οινοποιείο Δενέζη τις μέρες της έκθεσης. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους ακούραστους ανθρώπους της διοργάνωσης τους οποίους πάντα νιώθαμε στο πλάι μας σε οτιδήποτε μας προβλημάτιζε.”
DENEZIS WINES

“Η σταθερή συμμετοχή μας στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ έχει βοηθήσει σημαντικά να γίνουν τα προϊόντα μας γνωστά και να πραγματοποιήσουμε μακροχρόνιες συμφωνίες”
Δημήτρης Ζακχαίος – ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΩΤΙΚΟ

“Ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρουσα η έκθεση και χαιρόμαστε που πήραμε μέρος γιατί πραγματικά άξιζε”
Γιώρκια Παπά, ΠΑΠΑ ΑΕ

“Πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα από ποιοτικό κόσμο. Συγχαρητήρια στην διοργάνωση για την άψογη πραγματοποίηση της έκθεσης”
Ηρακλής Μανουκαράκης, ΜΑΝΟΥΚΑΡΑΚΗΣ ΑΕ

“Λαμβάνουμε μέρος σταθερά κάθε χρόνο στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα τόσο στις επαγγελματικές μας επαφές όσο και στην ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού”
Παραγυιός Πέτρος , ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ ΣΤΕΦΟΣ/ ΑΦΟΙ ΣΤΕΦΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

“Επιλέγουμε την ΕΞΠΟΤΡΟΦ γιατί είναι η μοναδική έκθεση με αποκλειστικά Έλληνες παραγωγούς και μας έχει βοηθήσει να διευρύνουμε το δίκτυο πωλήσεων μας αλλά και να πετύχουμε την αναγνώριση των προϊόντων μας στο καταναλωτικό κοινό”
Άγγελος Δούκας – ARISTON HELLAS

“Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ είναι αφιερωμένη στα ποιοτικά ελληνικά τρόφιμα και ποτά και στους Έλληνες παραγωγούς. Η εταιρία μας δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την προσπάθεια ανάδειξης της ελληνικής γαστρονομίας. Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ ήταν η αρχή της και της δικής μας προσπάθειας και η επιλογή μας έχει δικαιώσει απόλυτα”
Δημήτρης Βλάχος, ΛΕΜΟΝΟΔΑΣΟΣ

Βίντεο από προηγούμενες ΕΞΠΟΤΡΟΦ