Τι πιστεύουν οι παραγωγοί μας για την ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε μια πλατφόρμα επικοινωνίας για τον Fine Food τομέα της αγοράς δίνοντας σε εταιρίες start up αλλά και καταξιωμένες επιχειρήσεις του κλάδου την ευκαιρία να προβάλλουν τα διαφορετικά αλλά τόσο νόστιμα προϊόντα τους.

Οι παρακάτω μαρτυρίες είναι από τους αγαπημένους παραγωγούς μας…

“Η έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ είναι μια έκθεση η οποια διοργανώνεται από επαγγελματίες και γνώστες του αντικειμένου. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσέγγιση όλου του προσωπικού. Η προσέλευση των ιδιωτών είναι τεράστια και αυτό οφελεί περισσότερο όσους ενδιαφέρονται για λιανική πώληση. Γενικώς μείναμε πολύ ικανοποιημένοι και με θετική εικόνα δεδομένου ότι ήταν και η πρώτη μας έκθεση.”
W-PRODUCTS – ΚΕΦΑΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ & ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΕ

“Η Expotrof αποτελεί σημαντικό εφαλτήριο για κάθε μικρομεσαία επιχείρηση, η οποία ευελπιστεί να “μπει” σε αγορές που δύσκολα θα είχε την ευκαιρία αλλιώς να τις προσεγγίσει. Κάτι τέτοιο βιώσαμε και εμείς σαν Οινοποιείο Δενέζη τις μέρες της έκθεσης. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους ακούραστους ανθρώπους της διοργάνωσης τους οποίους πάντα νιώθαμε στο πλάι μας σε οτιδήποτε μας προβλημάτιζε.”
DENEZIS WINES

“Στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ βρίσκεις πραγματικά ποιοτικά και υγιεινά προϊόντα. Προϊόντα που αναζητά το κοινό της Σιγκαπούρης. Αυτός είναι ο λόγος που επισκεπτόμαστε την έκθεση κάθε χρόνο.”
Giovanni Lombardo – Amphora Pte ltd

“Συμμετέχουμε στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ τα τελευταία χρόνια και η επιλογή μας μάς έχει δικαιώσει στο ακέραιο. Στην έκθεση έχουμε πραγματοποιήσει συμφέρουσες συμφωνίες τόσο με ελληνικές όσο και με διεθνείς επιχειρήσεις. Συγχαρητήρια στην διοργάνωση.”
Αστέριος Αβραμίδης , Asterios

“Πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα από ποιοτικό κόσμο. Συγχαρητήρια στην διοργάνωση για την άψογη πραγματοποίηση της έκθεσης”
Ηρακλής Μανουκαράκης, ΜΑΝΟΥΚΑΡΑΚΗΣ ΑΕ

“Λαμβάνουμε μέρος σταθερά κάθε χρόνο στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα τόσο στις επαγγελματικές μας επαφές όσο και στην ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού”
Παραγυιός Πέτρος , ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ ΣΤΕΦΟΣ/ ΑΦΟΙ ΣΤΕΦΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

“Επιλέγουμε την ΕΞΠΟΤΡΟΦ γιατί είναι η μοναδική έκθεση με αποκλειστικά Έλληνες παραγωγούς και μας έχει βοηθήσει να διευρύνουμε το δίκτυο πωλήσεων μας αλλά και να πετύχουμε την αναγνώριση των προϊόντων μας στο καταναλωτικό κοινό”
Άγγελος Δούκας – ARISTON HELLAS

“Είμαστε μια εταιρεία με παρουσία σε Ελλάδα και εξωτερικό και ο στόχος μας είναι να αναπτύξουμε το δίκτυο συνεργασιών μας. Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ παρέχει αυτή την δυνατότητα στις επιχειρήσεις και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα τόσο στις επαγγελματικές μας επαφές όσο και στην ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού”
Γιώργος Σπίνος, Spinos coffee micro rostery

Βίντεο από προηγούμενες ΕΞΠΟΤΡΟΦ