Masterclass: γευστικές διαδρομές στα ελληνικά προϊόντα

Πιστή στην αγάπη της για την ανάδειξη των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων, η  7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition διοργανώνει για δεύτερη χρονιά την ενότητα ΕΞΠΟΤΡΟΦ Masterclass, η οποία έχει σχεδιαστεί με στόχο να προβληθούν τα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα στους λάτρεις του fine food.
Με την πολύτιμη συνδρομή καταξιωμένων σεφ, sommelier και γευσιγνωστών οι επισκέπτες θα απολαύσουν γευστικές διαδρομές στα ελληνικά προϊόντα μέσα από διαφορετικές κατηγορίες masterclasses που στόχο έχουν να αναδείξουν την ποιότητα και ιδιαιτερότητα κάθε προϊόντος

Τα Masterclass της ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2020 στόχο έχουν τη σύνδεση: τόπων, ανθρώπων, ιστοριών, εταιριών, προϊόντων και πάνω από όλα γεύσεων,μέσα από μία πιο αρμονική προβολή των εξαιρετικών ελληνικών προϊόντων σε επαγγελματίες και καταναλωτές οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να τα παρακολουθήσουν μέσω προ-κράτησης.
Η 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition διαλέγει ελληνικά μοναδικά προϊόντα των εκθετών και οργανώνει 10 γευστικές διαδρομές, ειδικά sessions γευσιγνωσίας, καθ΄όλη τη διάρκεια της έκθεσης, ξεκινώντας από ένα press masterclass (ειδική παρουσίαση σε δημοσιογράφους γαστρονομίας) ως εναρκτήρια συνεδρία. Η επικοινωνία με τους παραγωγούς και η προετοιμασία γίνεται από την Chef Stories

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ
• Αλλαντικά & Μπύρες
• Τυρί & Κρασί
• Μέλι & Βότανα
• Αλίπαστα, ελιές συνοδευτικά & Αποστάγματα

*Τα σεμινάρια θα έχουν διάρκεια 2 ώρες το καθένα.

10 διαφορετικά δίωρα Masterclass σε 4 μοναδικές κατηγορίες:
Τυρί και Κρασί– Η Ευγενία Κουτούβελα του Chefstories.gr θα μας μυήσει στη γευστική δοκιμή των κρασιών του ελληνικού αμπελώνα και τον ιδανικό συνδυασμό τους.
Αλλαντικά και Μπύρα – Η Chefstories.gr μας ξεναγεί στον κόσμο του αρμονικού pairing ιδιαίτερων αλλαντικών με “ψαγμένες” μπύρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες.
Αλίπαστα, συνοδευτικά και ελιές & Αποστάγματα – Στα Εξποτροφ Masterclasses τα ελληνικά αποστάγματα με τη μοναδική συντροφιά επιλεγμένων αλίπαστων έχουν την τιμητική τους!
Μέλι και Βότανα – Αρώματα, ευεξία, εκλεπτυσμένα βότανα και ροφήματα παρουσιάζονται και συναρπάζουν στα Εξποτροφ Masterclasses από τη Chefstories.gr

*Η συμμετοχή στα ΕΞΠΟΤΡΟΦ Masterclass είναι δωρεάν όμως υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δημοσιεύτηκε στα Νεα