Η HotelBrain Χρυσός Χορηγός της 7ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ- The Greek Fine Food Exhibition

Η διεθνώς πολυβραβευμένη, ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων HotelBrain, στηρίζει ως Χρυσός Χορηγός την 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ- The Greek Fine Food Exhibition και αποδεικνύει πως η ελληνική γαστρονομία συνδυάζεται με την φιλοξενία.

Η HotelBrain, πιστή στον στόχο της για την ενίσχυση της Ελληνικής Γαστρονομίας και των Ελλήνων παραγωγών ως Χρυσός Χορηγός στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ- The Greek Fine Food Exhibition, στηρίζει έμπρακτα τις πρωτοβουλίες και δράσεις που προάγουν τη δημιουργική ανάπτυξη της εγχώριας γαστρονομίας δίνοντας την δυνατότητα σε μικρούς παραγωγούς να αναδείξουν τα premium προϊόντα τους.

Καταξιωμένοι σεφ της διεθνώς πολυβραβευμένης, ανεξάρτητης εταιρείας διαχείρισης ξενοδοχείων HotelBrain θα παρουσιάσουν τις δικές τους γαστρονομικές προτάσεις θέλοντας να αναδείξουν την μοναδικότητα ελληνικών προϊόντων και πως αυτή συνδέεται ρητά με την ελληνική φιλοξενία.

Λίγα λόγια για τη HotelBrain
H HotelBrain είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία που ειδικεύεται στην διαχείριση και ανάπτυξη ξενοδοχειακών μονάδων καθώς και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών (HotelBrain Development/Consulting). Η εταιρεία προσφέρει μία ευρεία γκάμα εξατομικευμένων προϊόντων στην υπηρεσία των ιδιοκτητών ξενοδοχείων προκειμένου να επιτευχθούν τα επιθυμητά οικονομικά αποτελέσματα της επιχείρησής τους. Αυτή τη στιγμή, η ΗotelBrain διαχειρίζεται ξενοδοχεία σε περισσότερους από 64 προορισμούς σε 10 χώρες.
Περισσότερα στο www.hotelbrain.com

Δημοσιεύτηκε στα Νεα