Η Εύα Παρακεντάκη στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ-The Greek Fine Food Exhibition - ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2021 - The Greek Fine Food Exhibition

Η Εύα Παρακεντάκη στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ-The Greek Fine Food Exhibition

Στην κουζίνα του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» θα βρεθεί και το 2020 ως κεντρική παρουσιάστρια, η Εύα Παρακεντάκη, όπου θα υποδεχτεί καταξιωμένους σεφ από όλη την χώρα

Στην γνώριμη κουζίνα του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» θα βρίσκεται και το 2020, η Εύα Περαντάκη ως κεντρική παρουσιάστρια του event, η οποία θα υποδεχθεί καταξιωμένους σεφ από όλη την χώρα, που μαγειρεύουν ζωντανά για το κοινό.
Ως κεντρική παρουσιάστρια θα υποδεχθεί στην κουζίνα του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» την πρέσβειρα της 7ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ- The Greek Fine Food Exhibition, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, και καταξιωμένους σεφ από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι θα ετοιμάσουν εμπνευσμένες συνταγές, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα προϊόντα της χώρας μας.

Αναμφίβολα, η καρδιά της ΕΞΠΟΤΡΟΦ χτυπά δυνατά στην εκδήλωση «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» που για μια ακόμα χρονιά φιλοδοξεί, μέσα από τις συνταγές της, να προβάλει τα τοπικά προϊόντα και να αναδείξει την ελληνική γαστρονομία και τους Έλληνες παραγωγούς.
Το κοινό θα έχει την δυνατότητα να απολαύσει τρεις ημέρες γεμάτες γεύσεις και αρώματα Ελλάδας, «ταξιδεύοντας» στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες, την Κέρκυρα, τη Μακεδονία και την Πελοπόννησο. Μέσα από τις τοπικές γεύσεις που ετοιμάζουν καταξιωμένοι σεφ και sommelier, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα μαραθώνιο προετοιμασιών και μαγειρέματος που οδηγεί στον απόλυτο γευστικό προορισμό.

Λίγα λόγια για την Εύα Παρακεντάκη
Η Εύα Παρακεντάκη σπούδασε κι έκανε καριέρα στις δημόσιες σχέσεις και στην επικοινωνία. Το 2005 άφησε την Αθήνα και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ρέθυμνο. Έχει γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από το blog evaintasteland.com και την εκπομπή μαγειρικής της Μama Mia, όπου παρουσιάζει το πάθος της… την κρητική γαστρονομία και τα μυστικά της!

Δημοσιεύτηκε στα Νεα