«HONEY BAR»: Η πιο γλυκιά γωνιά της έκθεσης

Είστε λάτρης του μελιού; Η 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition ετοίμασε για εσάς ένα ξεχωριστό Honey Bar»!

Στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition εγκαινιάζεται η νέα ενότητα μελιού «HONEY BAR», όπου οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, να δοκιμάσουν και να ενημερωθούν από τους ειδικούς του μελιού για όλες τις κατηγορίες όπως πευκόμελο, θυμαρίσιο, έλατο, ρείκι, κα, καθώς και τις ευεργετικές ιδιότητες και ιδιαιτερότητες των μελισσοκομικών προϊόντων!
Τα προϊόντα μελιού θα συλλεχθούν από την ειδική ομάδα συνεργατών μας “Chef Stories” και θα εκτεθούν σε ειδικό χώρο στα Masterclass.
Αν, λοιπόν, θέλετε να ενημερωθείτε για τις ευεργετικές ιδιότητες του μελιού και να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και την γεύση σας, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition από 24 έως 26 Ιανουαρίου 2020, στο HELEXPO, στο Μαρούσι. Οι ειδικοί του μελιού θα σας περιμένουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο επίπεδο D για να δοκιμάσετε και να ανταλλάξετε απόψεις μαζί τους.

Δημοσιεύτηκε στα Νεα