Η Ιταλία στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ -The Greek Fine Food Exhibition

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ με μεγάλη χαρά υποδέχεται επιχειρήσεις της Ιταλίας στην 9η διοργάνωση της, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 4 έως 6 Φεβρουαρίου 2023, στο MEC Παιανίας.

Εξέχουσες εταιρείες της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών θα πλαισιώσουν την Ιταλική ενότητα, οι οποίες δραστηριοποιούνται στο χώρο παραγωγής, τυποποίησης και εξαγωγής premium προϊόντων.
Ιταλικές εταιρείες με προϊόντα όπως αλλαντικά, τυροκομικά, ζυμαρικά, καφέ, αρτοσκευάσματα, κρασί αλλά και εταιρείες συσκευασίας και τυποποίησης έρχονται στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition με σκοπό να ανταλλάξουν εμπειρίες και να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες.

Οι Έλληνες παραγωγοί που συμμετέχουν στην έκθεση θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με τις ιταλικές εταιρείες, να ανταλλάξουν εμπειρίες και να προωθήσουν τα προϊόντα τους στην γείτονα χώρα. Παράλληλα οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τα αυθεντικά ιταλικά premium προϊόντα κα να μάθουν τα μυστικά της ιταλικής κουζίνας.

Τέλος, διακεκριμένοι chef απο την ιταλική συμμετοχή θα μαγειρέψουν στο stage του “Μαγειρεύουμε Ελλάδα” παραδοσιακές ιταλικές συνταγές συνδυάζοντας τα ελληνικά με τα ιαταλικά προϊόντα των παραγωγών της έκθεσης.