9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ: Στόχος οι εμπορικές συμφωνίες

Η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition πάντα πρωτοπόρος σε δράσεις που στηρίζουν τις ελληνικές επιχειρήσεις εξελίσσεται και στοχεύει αποκλειστικά στις εμπορικές συμφωνίες των εκθετών της.

Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της αγοράς, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ επιστρέφει από το Σάββατο 04 έως την Δευτέρα 06 Φεβρουαρίου 2023 στο Mec Παιανίας, ως η πρώτη F2B [Food to Business] έκθεση που δίνει λύσεις σε ουσιαστικά ζητήματα των επιχειρήσεων, όπως η ενίσχυση των ελληνικών εξαγωγών και η διασύνδεση με τα κανάλια διανομής.

Παρουσιάζοντας προϊόντα υψηλής διατροφικής και γευστικής αξίας, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ υποδέχεται πλήθος παραγωγών και επιχειρήσεων για ένα τριήμερο γεμάτο εμπορικές συμφωνίες. Μέσω του προγράμματος Hosted Buyers, που διοργανώνεται στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, επιχειρηματίες από Ελλάδα και εξωτερικό, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον κλάδο εμπορίας και εξαγωγών τροφίμων, της εστίασης, του τουρισμού, των ξενοδοχείων και της χονδρικής δίνουν ραντεβού με τους εκθέτες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Buyers Square με στόχο να γνωρίσουν τα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα και να αναπτύξουν το δίκτυο πωλήσεων τους.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένα επαγγελματικά σεμινάρια αφιερώνοντας κάθε ημέρα διεξαγωγής της έκθεσης σε μια σύγχρονη γαστρονομική τάση. Βιωσιμότητα, Farm to Table και Αυθεντικότητα είναι το τρίπτυχο, στο οποίο στηρίζεται το σύνολο των παράλληλων εκδηλώσεων της φετινής διοργάνωσης. Θεωρία και Πράξη θα συναντηθούν στους χώρους της Premium έκθεσης με καλεσμένους που θα μαγειρέψουν και θα συζητήσουν για τις τάσεις που έχουν κυριαρχήσει στον κλάδο της γαστρονομίας.