8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ: Στόχος η ασφάλεια και η επιτυχία

Από 29 έως 31 Ιανουαρίου 2021 οι παραγωγοί των πιο premium ελληνικών προϊόντων δίνουν ραντεβού στη HELEXPO στο Μαρούσι σε ένα τριήμερο γεμάτο δρώμενα κι επιχειρηματικές συναντήσεις.

Οι προετοιμασίες για την πιο ουσιαστική και μεγάλη γιορτή του premium κλάδου των ελληνικών προϊόντων έχουν ήδη ξεκινήσει για την έχοντας ως κύριο γνώμονα την ασφάλεια όλων.
Στόχος είναι για ακόμα μία φορά να αναδειχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα «διαμάντια» της ελληνικής γης που έχουν ξεχωρίσει για την γεύση, την ποιότητα, την πρώτη ύλη και την καινοτομία τους, τόσο στην Ελλάδα, όσο και διεθνώς, ενώ νέες προτάσεις, επιχειρηματικές λύσεις, marketing υπηρεσίες και B2B συνεργασίες περιμένουν για 8η συνεχή χρονιά τους εκθέτες παραγωγούς της μεγαλύτερης γιορτής της γαστρονομίας.

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εκθέτες και επισκέπτες της λαμβάνει όλα τα απαραίτητα και ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας σύμφωνα με το Πρωτόκολλο υγειονομικού περιεχομένου του ΕΟΔΥ για την Διοργάνωση εμπορικών εκθέσεων κι έρχεται να ενισχύσει τους Έλληνες παραγωγούς στην πιο καίρια περίοδο της ελληνικής οικονομίας.

Η 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ πλήρως προσαρμοσμένη στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού αναμένεται ακόμη πιο κομβικής σημασίας καθώς έρχεται σε μια περίοδο που ουσιαστικά επανεκκινείται το μεγαλύτερο μέρος της οικονομίας του κλάδου.
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους Έλληνες παραγωγούς η 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ υποδέχεται το 2021 πάνω από 350 παραγωγούς που έχουν βραβευτεί σε ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς, με περισσότερες καινοτόμες προτάσεις που θα καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.expotrof.gr

Δημοσιεύτηκε στα Νεα