Διπλή διάκριση για την ΕΞΠΟΤΡΟΦ στα Exhibition Marketing Awards

Διπλή διάκριση για την RM International στα Exhibition Marketing Awards

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση για την εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων RM INTERNATIONAL, διοργανώτριας της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, στα πρώτα Exhibition Marketing Awards 2020 που διοργανώθηκαν από την Boussias Communications, καθώς απέσπασε δύο διακρίσεις για την διοργάνωση της έκθεσης «ΕΞΠΟΤΡΟΦ- The Greek Fine Food Exhibition». 

Συγκεκριμένα, η εταιρεία τιμήθηκε με χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Best use of Technology», βραβείο που μοιράστηκε με την συνεργάτιδα εταιρεία της Aboutnet για την εξαιρετική χρήση της τεχνολογικής εμπειρίας κατα τη διάρκεια της 7ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ The Greek Fine Food Exhibition, ενώ απέσπασε και το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Best Trade Fair show (B2B) under 12.000sqm».

Κατά τη διάρκεια της βράβευσης της εταιρείας, στις 2 Ιουλίου, ο event director της εταιρείας κ. Κωστής Μοσχονάς επεσήμανε την σημασία της βράβευσης τόσο της εταιρείας για την πολύχρονη αφοσίωσή της στον κλάδο των εμπορικών εκθέσεων, όσο και της ίδιας της Έκθεσης ΕΞΠΟΤΡΟΦ που αποτελεί «σημείο αναφοράς» για τον Έλληνα παραγωγό.

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η πιο premium έκθεση που στηρίζει τους Έλληνες παραγωγούς αποτελεί τη μεγαλύτερη προσπάθεια ανάδειξης των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων τόσο για τους επαγγελματίες του πιο premium κλάδου τροφίμων και ποτών, όσο και για τους λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας και του fine food.

Με στόχο να μετατρέψει σε πόλο έλξης τους «θησαυρούς» της ελληνικής γης που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την καινοτομία,την πρώτη ύλη τους, η έκθεση συνεχίζει για 9η συνεχή χρονιά να φιλοξενεί πάνω από 350 παραγωγούς που έχουν βραβευτεί σε ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς. 

Ακολουθεί ΔΤ της Boussias Communications

Υπό το φως του αττικού ουρανού και μία μέρα μετά  την επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων στη χώρα μας, εκπρόσωποι των εταιρειών που διακρίθηκαν στα Exhibition Marketing Awards παρέλαβαν τα βραβεία τους. 

Τα βραβεία διοργανώθηκαν για 1η χρονιά από την Boussias Communications και το Marketing Week και επιβραβεύουν τις καλές πρακτικές, την καινοτομία, τις πρωτοποριακές υπηρεσίες και τη τεχνογνωσία στον κλάδο των εκθέσεων.

Την Πέμπτη 2 Ιουλίου στο roof garden του Tzaferi 16 στο Γκάζι, στελέχη εταιριών διοργάνωσης εκθέσεων, κατασκευής εκθεσιακών περιπτέρων και εκθεσιακού design, brands με εγχώρια και διεθνή παρουσία σε εκθέσεις αλλά και providers, φωτογραφήθηκαν και έδωσαν το δικό τους μήνυμα ότι η εξωστρέφεια, οι καινοτόμες ιδέες, η χρήση τεχνολογίας, η εμπειρία του εκθέτη και επισκέπτη, η συνεργασία και η εκπαίδευση των ομάδων, είναι τα βασικά εργαλεία που έχουν για να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, αλλά και να ξεχωρίσουν στον εκθεσιακό στίβο.

Την πρωτοβουλία να αναδειχτούν οι εταιρίες, αλλά και ευρύτερα ο κλάδος των εκθέσεων μέσω των Exhibition Marketing Awards, χαιρέτισε ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής Δρ. Ιωάννης Κριτσωτάκις, σημειώνοντας ότι «το γεγονός ότι ο διαλογοφιλικός χαρακτήρας των εμπορικών εκθέσεων τις κατατάσσει διεθνώς πρώτες στις επιλογές των επιχειρήσεων για να προβάλουν την ταυτότητα, τα επιτεύγματα και τους στόχους τους, δικαιώνει απόλυτα τη σημερινή βράβευση». Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Επιτροπής τόνισε ότι οι εμπορικές εκθέσεις υπηρετούν την εξωστρέφεια της οικονομίας αλλά και ότι είναι μία γιορτή των αισθήσεων, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής για το αδιάβλητο έργο της αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων καθώς και τη διοργανώτρια εταιρεία για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Στο site https://www.exhibitionawards.gr/ μπορείτε να δείτε τον πίνακα των νικητών, καθώς επίσης φωτογραφίες της βραδιάς.

Δημοσιεύτηκε στα Νεα