Χορηγός εξοπλισμού της έκθεσης η Aluminox

H παγκοσμίου φήμης βιομηχανική και εμπορική εταιρεία στον κλάδο της μαζικής εστίασης, Aluminox, συμμετέχει στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ -The Greek Fine Food Exhibition, ως χορηγός εξοπλισμού.

H Aluminox, αναγνωρίζοντας τη σημασία της ενίσχυσης της ελληνικής γαστρονομίας και των εγχώριων παραγωγών, συμμετέχει ενεργά για δεύτερη χρονιά, παρουσιάζοντας καινοτόμα προϊόντα που συμβάλλουν στον εκσυγχρονισμό των χώρων εστίασης. 
Με ιστορία που ξεκινά από το 1929, η Aluminox γιορτάζοντας τα 90 χρόνια στον επαγγελματικό εξοπλισμό ξενοδοχείων, εστιατορίων, στρατοπέδων, σωφρονιστικών και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, παρουσιάζει στην ελληνική και διεθνή αγορά τις πιο καινοτόμες λύσεις με την ταυτόχρονη διευκόλυνση και απλοποίηση των διαδικασιών του προσωπικού της κουζίνας κι όχι μόνο. 

 Σχετικά με την Aluminox 
Η Aluminox θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές και εμπορικές εταιρείες του κλάδου μαζικής εστίασης. Με 90 χρόνια εμπειρίας στον επαγγελματικό εξοπλισμό του χώρου εστίασης έχει επάξια κερδίσει τόσο την ελληνική αγορά όσο και παγκόσμια αναγνώριση. Από το 2000 βρίσκεται στις καινούριες της εγκαταστάσεις που καταλαμβάνουν 14.000 m2, εκ των οποίων τα 7.500 m2, είναι στεγασμένος χώρος, με διαθέσιμο εκθεσιακό χώρο 500 m2.
Όλα τα προϊόντα της Aluminox κατασκευάζονται και σχεδιάζονται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και είναι συμβατά με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές παγκοσμίως, όπως τα αμερικάνικα USPH standards και τα ευρωπαϊκά CE καθώς και με τις προδιαγραφές H.A.C.C.P. Καλύπτει πανελλαδικά με After Sales Service τους πελάτες της, μέσω δικών της συνεργείων και μέσω του δικτύου αποκλειστικών συνεργατών. Αξίζει να σημειωθεί πως αναπτύσσει συνεχώς καινοτόμα προϊόντα που επιβραβεύονται με διπλώματα ευρεσιτεχνίας.
Οι εξαγωγές των προϊόντων της καλύπτουν 4 ηπείρους και συγκεκριμένα:
1. Ευρώπη (Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Νορβηγία,Φινλανδία, Πολωνία, Ολλανδία)
2. Η.Π.Α
3. Άπω Ανατολή: (Κίνα, Κορέα, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη)
4. Αφρική: (Νότια Αφρική, Αίγυπτος)

Η Aluminox προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που καλύπτουν τους πιο αυστηρούς κανόνες υγιεινής, όπως π.χ. του Υπουργείου Υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών (U.S.P.H.). Η γκάμα των προϊόντων της Aluminox περιλαμβάνει:
• Εξοπλισμό προετοιμασίας
• Εξοπλισμό ζεστής κουζίνας
• Εξοπλισμό πλυντηρίων πιάτων, ποτηριών κ.λπ.
• Εξοπλισμό Bar
• Εξοπλισμό ψυγείων και ψυκτικών θαλάμων
• Εξοπλισμό επίπλων Self Service και κατασκευών από ανοξείδωτο χάλυβα (λάτζες, τραπέζια εργασίας, ερμάρια, ραφιέρες κ.λπ.)

Δημοσιεύτηκε στα Νεα