Πρόσκληση της Περιφέρειας Αττικής στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ-The Greek Fine Food Exhibition

Η Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων, πρόκειται να συμμετάσχει στην Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ-Τhe Greek Fine Food Exhibition» που θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 26 Ιανουαρίου 2020, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo, στο Μαρούσι.

Η Περιφέρεια Αττικής θα συμμετάσχει με 14 επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας, επιδοτώντας το κόστος συμμετοχής κατά 60% για την ενοικίαση ενός ομαδικού περιπτέρου.
Προϋπόθεση για την συμμετοχή των επιχειρήσεων στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής είναι τα προϊόντα τους να έχουν παραχθεί εντός της Περιφέρειας ή η δραστηριότητα της επιχείρησης να συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της Περιφέρειας Αττικής.
Πρόθεση της Περιφέρειας είναι να δοθεί προτεραιότητα σε επιχειρηματικές δραστηριότητες συνεταιρισμών και ομάδων παραγωγών, καθώς και να προηγηθούν εκθέτες, οι οποίοι δεν έχουν ξανασυμμετάσχει σε περίπτερο της Περιφέρειας.
Στόχος της Περιφέρειας για την 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ-Τhe Greek Fine Food Exhibition είναι να συμμετέχουν εκθέτες από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες αναδεικνύοντας τα ποιοτικά προϊόντα της Αττικής γης και συμβάλλοντας στην εξωστρέφεια της Περιφέρειας.
Για το λόγο αυτό καλούνται οι επιχειρήσεις του κλάδου, που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι και τις 2/12/2019 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] ή στο fax της υπηρεσίας 2132065020.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες:
Διεύθυνση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής
Τμήμα Aγροτικής Πολιτικής και Προβολής της
κ. Μπιτακλή Ελένη τηλ: 2132065772
κ. Αντωνόπουλος Αθανάσιος τηλ: 2132065771
κ. Σταυρουλάκη Βασιλική τηλ: 2132065770

Δημοσιεύτηκε στα Νεα