Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ χορηγός εκπαίδευσης στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ -The Greek Fine Food Exhibition

To IEK AKMH, η μεγαλύτερη εκπαιδευτική δύναμη στον χώρο των Επισιτιστικών και Τουριστικών Επαγγελμάτων, συμμετέχει στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ -The Greek Fine Food Exhibition, από 24 έως 26 Ιανουαρίου 2020 στο HELEXPO-MAROUSSI.
Άρτια εκπαιδευμένοι σπουδαστές από τη Σχολή Τουρισμού & Γαστρονομίας και τους Τομείς Επισιτισμού, Ξενοδοχειακών, Οικονομίας Διοίκησης, κ.ά. θα στελεχώσουν σημαντικές θέσεις της έκθεσης, υποστηρίζοντας με πολυδύναμες ομάδες εργασίας το σύνολο των παράλληλων εκδηλώσεων «Μαγειρεύουμε/Πίνουμε Ελλάδα» και MasterClasses.

Δίπλα τους, υποστηρικτές και συμπαραστάτες, θα βρίσκονται για ακόμη μια φορά οι κορυφαίοι chef, pastry chef και καταξιωμένοι συνεργάτες του ΙΕΚ ΑΚΜΗ που με τη συστηματική καθοδήγηση τους γίνεται πραγματικότητα το όνειρό των σπουδαστών για σημαντικές διακρίσεις στο χώρο της γαστρονομίας.
Μάλιστα, οι καταξιωμένοι chef και σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα δημιουργήσουν ειδικά για το κοινό της έκθεσης, γευστικές δημιουργίες εμπνευσμένες από τις γεύσεις και τα αρώματα της Ελλάδος.

Τέλος, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και να ενημερωθεί αναλυτικά από συμβούλους εκπαίδευσης για τα παρεχόμενα προγράμματα σπουδών.

Δημοσιεύτηκε στα Νεα