Η 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ live

Δείτε όλη την διοργάνωση της 8ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition live.

Η 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition δίνει την δυνατότητα στους φίλους της έκθεσης να απολαύσουν live όλα τα γαστρονομικά δρώμενα μέσω της streaming μετάδοσης.

Στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, θα υπάρχει ζωντανή αναμετάδοση από τα περίπτερα των εκθετών και τις εκδηλώσεις, σύμφωνα με το ημερήσιο πρόγραμμα προβολής μέσω διαδικτύου και της ειδικής πλατφόρμας www.thedelifair.gr, που θα δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο επαγγελματία να την παρακολουθήσει εξ αποστάσεως από Ελλάδα ή εξωτερικό, δωρεάν από τον υπολογιστή του. Μάλιστα οι «διαδικτυακοί» επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με τους εκθέτες και να κλείσουν Β2Β ραντεβού.

Η χρήση αυτής της τεχνολογίας θα προσελκύσει χιλιάδες επιπλέον επισκέπτες χωρίς γεωγραφικό περιορισμό, που αδυνατούν να παρευρεθούν με φυσική παρουσία στους χώρους διεξαγωγής της έκθεσης, καθώς θα τους δίνεται η ευκαιρία να μπορούν να την παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο.
Μάλιστα την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.thedelifair.gr, οι εκθέτες έχουν δημιουργήσει τα ψηφιακά τους περίπτερα παρουσιάζοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, για να γίνουν πιο κατανοητοί στους δυνητικούς πελάτες τους που επισκέπτονται διαδικτυακά την έκθεση, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να ζητήσουν δείγματα των προϊόντων που τους ενδιαφέρουν, ώστε από την ψηφιακή εκδοχή της ΕΞΠΟΤΡΟΦ να μην λείψει η γευσιγνωσία.
Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ έχει ήδη εφαρμόσει με επιτυχία αυτή την τεχνολογία κατά την διάρκεια της πανδημίας, δίνοντας την δυνατότητα στους εκθέτες της να μην χάσουν την επαφή με τους εν δυνάμει αγοραστές.

Δημοσιεύτηκε στα Νεα