10 γαστρονομικά events στο “Μαγειρεύουμε Ελλάδα”

Ένα πλούσιο γαστρονομικό ταξίδι ξεκινά στο «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» της 8ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition.

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία διαδραματίζεται στην κουζίνα του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» από 18-20 Φεβρουαρίου 2022, στο ΜEC Παιανίας υπο τις οδηγίες και τον συντονισμό του βραβευμένου σεφ Κώστα Μπουγιούρη.

Οι περιφέρειες Κρήτης, Δυτικής Ελλάδας,Στερεάς Ελλάδας, Κεντρικής Μακεδονίας, Αττικής,Β. Αιγαίου, Δυτικής Μακεδονίας, Νοτίου Αιγαίου και Ηπείρου θα προσφέρουν μια μοναδική διαδραστική εμπειρία στους επισκέπτες της έκθεσης, μυώντας τους στα μυστικά της μαγειρικής τέχνης, αλλά και στις σπεσιαλιτέ της ιδιαίτερης πατρίδας τους.

Ένας μαραθώνιος προετοιμασιών, μαγειρέματος και δημιουργίας που αναδεικνύει τα προϊόντα των 270 Ελλήνων παραγωγών που συμμετέχουν στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ.

Αλμυρές και γλυκές συνταγές “ταξιδεύουν” γευστικά το κοινό και προσκαλούν τους επισκέπτες να γνωρίσουν τον γαστρονομικό πλούτο της χώρας μας.

Ξεχωριστή θέση στο “Μαγειρεύουμε Ελλάδα” έχουν και τα βραβευμένα ελληνικά προϊόντα που ξεχώρισαν για την ποιότητα και την γεύση τους στα AFFA 2021. Με την συνδρομή καταξιωμένων σεφ και sommelier το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τα προϊόντα αυτά και να γευτεί μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες.

Αναμφίβολα, η καρδιά της ΕΞΠΟΤΡΟΦ χτυπά δυνατά στην εκδήλωση «Μαγειρεύουμε Ελλάδα». Κάντε προεγγραφή και αποκτήστε δωρεάν την πρόσκλησή σας για την έκθεση στο www.expotrof.gr