Δυναμική η παρουσία των επαγγελματιών στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Η αγαπημένη έκθεση του κλάδου Τροφίμου και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ ανοίγει τις πύλες της από 04 έως 06 Φεβρουαρίου 2022 στο MEC Παιανίας και υποδέχεται τους επαγγελματίες και φίλους της γαστρονομίας σε ένα τριήμερο γεμάτο γεύση και επιχειρηματικές συναντήσεις.

Με την συμμετοχή τους στην covid-free έκθεση οι επαγγελματίες του κλάδου δίνουν ένα δυνατό μήνυμα για την αναγκαιότητα των φυσικών εκθέσεων, των εμπορικών επαφών και της προβολής των ελληνικών premium προϊόντων.
Περισσότερους από 300 εκθέτες θα έχουν την δυνατότητα να συναντήσουν οι επαγγελματίες επισκέπτες της 8ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition, καθώς και να συνομιλήσουν με τους Έλληνες παραγωγούς, να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες, να δοκιμάσουν τα εκλεκτά προϊόντα τους και να ενημερωθούν για όλα τα τελευταία νέα του κλάδου.
Στόχος της φετινής διοργάνωσης είναι εκθέτες και επισκέπτες να συναντηθούν, σε covid-free συνθήκες και να θέσουν γερές βάσεις για νέες επικερδής εμπορικές συνεργασίες.

Δυναμικά Virtual Β2B meetings

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας η 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition, δίνει την δυνατότητα σε όλους τους εκθέτες της να συνομιλήσουν ζωντανά με αγοραστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι δεν έχουν την δυνατότητα να παρευρεθούν στην φυσική έκθεση. Μέσα απο την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.thedelifair.gr οι εκθέτες θα παρουσιάσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους στο ευρύ κοινό και θα μπορούν να κλείσουν προγραμματισμένα ραντεβού, μετά το πέρας της φυσικής έκθεσης, με τις ενδιαφερόμενες εταιρείες. Από την άνεση και ασφάλεια του δικού τους χώρου οι εκθέτες της 8ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ θα έχουν πρόσβαση σε μια λίστα αγοραστών από τον χώρο της εστίασης, της χονδρικής, των ξενοδοχείων γεγονός που δείχνει την δυναμική της έκθεσης για περαιτέρω διεθνοποίηση στο μέλλον.

“Μαγειρεύουμε Ελλάδα”

Κορυφαίοι chefs, sommeliers αλλά και η νέα γενιά του κλάδου θα ανέβει στο stage του “Μαγειρεύουμε Ελλάδα” και φέτος και δημιουργώντας μοναδικές γαστριμαργικές συνταγές από τα προϊόντα των εκθετών μας και των συμμετεχόντων στα βραβεία AFFA 2021. Παραδοσιακές συνταγές και νέες τεχνικές θα συναντηθούν ξανά στο stage του Μαγειρεύουμε Ελλάδα και αναμένεται να μαγέψουν με τις δημιουργίες τους.

Σημείο συνάντησης των Περιφερειών

Η 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition και φέτος αποτελεί σημείο συνάντησης των Περιφερειών της χώρας. Στερεά Ελλάδα, Κρήτη, Μακεδονία, Ιόνιο και Αιγαίο με τους παραγωγούς τους δίνουν δυναμικό “παρών” για μια ακόμη χρονιά, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους θησαυρούς της χώρας μας, μέσα από στοχευμένες δράσεις.