Διοργάνωση βραβείων ποιότητας τροφίμων – AFFA 2022 by ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε επίσημα τη διοργάνωση για δεύτερη χρονιά των Athens Fine Food Awards 2022 by ΕΞΠΟΤΡΟΦ (AFFA 2022), των σημαντικότερων βραβείων ποιότητας τροφίμων μικρής παραγωγής, με έδρα την Ελλάδα, που απευθύνονται σε όλους τους Έλληνες παραγωγούς.

Τα Athens Fine Food Awards 2022 by ΕΞΠΟΤΡΟΦ είναι η σημαντικότερη προσπάθεια που γίνεται στην Ελλάδα για την συγκέντρωση, καταγραφή και προβολή των προϊόντων τροφίμων Ελλήνων παραγωγών μέσα από την αξιολόγηση και την επιβράβευση τους.

Μετά την μεγάλη συμμετοχή και απήχηση που είχαν τα Βραβεία AFFA 2021, η διοργάνωση επανέρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σηματοδοτώντας μια νέα εποχή στα βραβεία ποιότητας.

Με την σφραγίδα της διοργάνωσης να έχει η Έκθεση τροφίμων ΕΞΠΟΤΡΟΦ, σε συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, τα AFFA φιλοδοξούν να αποτελέσουν το σημείο αναφοράς για την ανάδειξη της ελληνικής παραγωγής, που στηρίζεται στην πρώτη ύλη, την καινοτομία, την τεχνογνωσία, τις καλές πρακτικές και την θρεπτική αξία.

Λαμβάνοντας υπόψη έννοιες όπως η τοπικότητα, η παράδοση, η διαφοροποίηση, η αυθεντικότητα της γεύσης στόχος είναι να αναδειχθεί η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και σύγχρονη γαστρονομία.

Τα AFFA διοργανώνονται από την έμπειρη ομάδα της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, σε συνεργασία με την εξειδικευμένη ομάδα σε θέματα ανάπτυξης, προβολής και διανομής τροφίμων του Delio Food Hub που δραστηριοποιείται κυρίως στη διανομή χονδρικής προϊόντων μικρής παραγωγής, σε τουριστικές επιχειρήσεις και καταστήματα εστίασης, με στόχο την όσο το δυνατόν αντικειμενικότερη κατάταξη των συμμετεχόντων.

Με 27 κατηγορίες τροφίμων, 10 κατηγορίες βραβείων και μια διαδικασία οργανοληπτικής αξιολόγησης μέσω τυφλής γευσιγνωσίας από τα μέλη της έμπειρης κριτικής επιτροπής, τα Athens Fine Food Awards 2022 by ΕΞΠΟΤΡΟΦ έρχονται για να αναδείξουν τα ποιοτικά τρόφιματων Ελλήνων παραγωγών σε μια προσπάθεια εξωστρέφειας και ανάπτυξης στην οποία θα συμμετέχουμε όλοι μαζί.

Οι αιτήσεις συμμετοχής ξεκινούν στις 15 Οκτωβρίου και η καταληκτική προθεσμία υποβολής είναι η 13η Δεκεμβρίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.affa.gr ή καλέστε στο 210 9610135, κα Τζιοβάρα.

Δημοσιεύτηκε στα Νεα