Πάνω από 1000 τοπικά προϊόντα στην πρώτη The DeliFair by EXPOTROF

Περισσότερα από 1000 τοπικά προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την γεύση και την καινοτομία τους, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, πρωταγωνιστούν στην πρώτη The Delifair by EXPOTROF. 

Από την Ζάκυνθο μέχρι την Χίο και από την Θεσσαλονίκη ως την Κρήτη, οι περιοχές που ξεχωρίζουν για την γαστρονομία τους και τα τοπικά προϊόντα τους δίνουν δυναμικό παρών στην πρώτη διαδικτυακή έκθεση τροφίμων και ποτών The DeliFair by EXPOTROF.  Ελαιόλαδο και γαλακτοκομικά από την Κρήτη· αρωματικά φυτά, βότανα, προϊόντα ζύμης, κρασί και γλυκά του κουταλιού από την Βόρειο Ελλάδα· κρέατα, ζυμαρικά και αλκοολούχα ποτά από την Ήπειρο· μαστίχα, χυμοί εσπεριδοειδών, αποστάγματα από το Βόρειο Αιγαίο· μέλι, μαρμελάδες, ξηροί καρποί, αποξηραμένα φρούτα από τη Στερεά Ελλάδα και πολλά ακόμη προϊόντα, από περισσότερους από 200 Έλληνες παραγωγούς, θα έχουν την χαρά να γνωρίσουν οι επισκέπτες της έκθεσης και να συνομιλήσουν ζωντανά μαζί τους.

Αγνές πρώτες ύλες, βιολογικά προϊόντα, φρέσκιες γαστρονομικές προτάσεις και αμέτρητες συνταγές συνθέτουν το γευστικό γαστρονομικό ταξίδι της πρώτης διαδικτυακής έκθεσης. Μέσα από 50 workshops, webinars και παρουσιάσεις προϊόντων οι παραγωγοί/ εκθέτες της The Delifair θα αναδείξουν τον ελληνικό γαστρονομικό πλούτο της χώρας τόσο στις εγχώριες, όσο και στις διεθνείς επιχειρήσεις που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην έκθεση.

Από 1 έως 5 Μαρτίου η ελληνική γαστρονομία γιορτάζει διαδικτυακά. Δηλώστε συμμετοχή στην έκθεση εδώ κι ανακαλύψτε μοναδικές γευστικές προτάσεις του τόπου μας.

Δημοσιεύτηκε στα Νεα