Μαγειρεύουμε…. Στερεά Ελλάδα στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος συμμετέχει στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ-The Greek Fine Food Exhibition, απο 24 έως 26 Ιανουαρίου 2020 με ενιαίο περίπτερο από τις περιοχές της Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας.

Γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, εμπνευσμένα αλλαντικά, όσπρια, ξηροί καρποί, μοναδικά γευστικά εδέσματα, αρωματικά κρασιά που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την γεύση και τα αρώματα τους είναι μερικά μόνο από τα γαστρονομικά διαμάντια της περιφέρειας που θα έχουν την χαρά να γευτούν οι επισκέπτες της έκθεσης για 5η συνεχόμενη φορά.

Με στόχο να ενισχύει τις δράσεις της για εξωστρέφεια των τοπικών επιχειρήσεων και ανάπτυξη τους στην εγχώρια και διεθνή αγορά, η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δίνει έμπρακτα και φέτος την ευκαιρία σε επιχειρήσεις και παραγωγούς που δραστηριοποιούνται στα διοικητικά της όρια, να διεκδικήσουν τη θέση που τους αξίζει στην αγορά των τροφίμων και ποτών με τον πιο πρόσφορο και αποδοτικό τρόπο.
Στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ-The Greek Fine Food Exhibition, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις από την Στερεά Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα του τόπου τους και να τα κάνουν γνωστά στην ελληνική αγορά αλλά και στις αγορές της Ευρώπης. Μάλιστα, οι φίλοι της παραδοσιακής κουζίνας θα έχουν ευκαιρία να απολαύσουν αυθεντικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, παραδοσιακές συνταγές της Στερεάς Ελλάδος, καθώς και άλλες γαστρονομικές εκπλήξεις με τη σφραγίδα των πιο καταξιωμένων σεφ.

Δημοσιεύτηκε στα Νεα