ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ 6Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Την δική τους ξεχωριστή BioCorner γωνιά έχουν τα βιολογικά προϊόντα στην 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Στην 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ τα πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα της ελληνικής γης έχουν την δική τους ξεχωριστή γωνιά. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο η 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ εγκαινιάζει την θεματική ενότητα «Bio Corner» όπου οι παραγωγοί βιολογικών και φυσικών προϊόντων θα έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν και να αναδείξουν τα αγνά, εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα τους σε συνθήκες που αναδεικνύουν και προστατεύουν τις ιδιαιτερότητες κάθε βιολογικού προϊόντος.
Η 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ δίνει την ευκαιρία στους Έλληνες παραγωγούς να παρουσιάσουν τα υψηλής ποιότητας φυσικά και βιολογικά προϊόντα διατροφής και προσωπικής περιποίησης που παράγονται στη χώρα μας και να τα προωθήσουν σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις της εγχώριας και διεθνής αγοράς.
Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν και να αποκτήσουν αποκλειστικά μέσα από την έκθεση, βιολογικά όσπρια, προϊόντα από βιολογικές πιπεριές Φλωρίνης όπως αλείμματα και σάλτσες, προϊόντα αλόης, αρωματικά βότανα, ελιές, προϊόντα σαλιγκαριού, κρασί, λάδι, μέλι, αλλά και προϊόντα κάνναβης.

Με στόχο την καλύτερη προβολή των μοναδικών αυτών προϊόντων μηδενικής επεξεργασίας που έχει να παρουσιάσει η ελληνική γη, η 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ παρουσιάζει για πρώτη φορά την ενότητα BioCorner όπου οι παραγωγοί θα έχουν την δυνατότητα να μυήσουν το κοινό στις καινοτομίες του χώρου καθώς και να μεταφέρουν όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει κανείς για τις γεωργικές & εμπορικές πρακτικές της βιολογικής καλλιέργειας.

Αν θέλετε κι εσείς να προβάλετε τα προϊόντα σας στην ενότητα BioCorner πατήστε εδώ

Δημοσιεύτηκε στα Νεα