Η HOTELBRAIN ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΝ 6Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Τα ξενοδοχεία δεν προσφέρουν απλώς υπηρεσίες ύπνου, αλλά εμπειρίες.

Η πρόθεση της HotelBrain να προάγει τις πρωτοβουλίες και δράσεις που εξελίσσουν το ξενοδοχειακό προϊόν, την παρακίνησε να συμμετέχει στην 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ ως χρυσός χορηγός, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η φιλοσοφία της Hotel Brain είναι ότι τα ξενοδοχεία δεν προσφέρουν απλώς υπηρεσίες ύπνου, αλλά εμπειρίες. Σ’ αυτό το πλαίσιο η γαστρονομία του κάθε τόπου και ο τρόπος που αυτή παρουσιάζεται μέσα από τις δημιουργικές ικανότητες των σεφ αποτελεί πλούσιο υλικό για το πεδίο δράσης ενός ξενοδοχείου. Άλλωστε η HotelBrain, ως ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων, λαμβάνει πάντα υπ’ όψιν της και αξιοποιεί την εκάστοτε τοποθεσία των καταλυμάτων που αναλαμβάνει. Τα ιδιαίτερα χρώματααρώματα και οι γεύσεις κάθε τόπου εντάσσονται στην ξενοδοχειακή εμπειρία και αναδεικνύουν την μοναδικότητα του εκάστοτε ξενοδοχειακού προϊόντος.
Η γαστρονομία, όπως αυτή χρωματίζει τις τοπικές κοινωνίες, αποτελεί έναν δυναμικό κλάδο της χώρας μας. Οι άνθρωποι που εργάζονται με προσήλωση και όραμα στον ευρύτερο τουριστικό κλάδο, όχι μόνο οι ξενοδόχοι, αλλά και οι παραγωγοί και οι Έλληνες σεφ, μας βοηθούν να κάνουμε καλύτερα αυτό που ξέρουμε: να αναδεικνύουμε ένα ξενοδοχείο αξιοποιώντας τις εμπειρίες που προσφέρει ο τόπος στον οποίο βρίσκεται. Γι’ αυτόν τον λόγο η Hotel Brain βρίσκεται στο πλευρό όλων όσων συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή.
Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής της HotelBrain, Πάνος Παλαιολόγος, δήλωσε σχετικά: «Κάθε ενέργεια και συνέργεια που γίνεται με επαγγελματισμό και συνέπεια -βασικά συστατικά επιτυχίας σε κάθε κλάδο- μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να αξιοποιήσουμε σωστά τον θησαυρό που έχουμε στα χέρια μας, τον τουρισμό μας».

Δημοσιεύτηκε στα Νεα