ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ - ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2022 - The Greek Fine Food Exhibition

8η EΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition

Η καρδιά της ελληνικής γαστρονομίας «χτυπά» δυνατά στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition στο HELEXPO ΜΑΡΟΥΣΙ από τις 28 έως τις 30 Ιανουαρίου 2022. 

Η έκθεση που έγινε θεσμός ανανεώνει το ραντεβού της για όγδοη συνεχόμενη χρονιά τόσο με τους επαγγελματίες του πιο premium κλάδου τροφίμων και ποτών όσο και με τους λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας και του fine food. Από τις 28 έως τις 30 Ιανουαρίου 2022 στο Helexpo Μαρούσι επιμένουμε… ελληνικά και δίνουμε τη σκυτάλη στην μεγαλύτερη προσπάθεια ανάδειξης των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων. Πλήρως ανανεωμένη και εμπλουτισμένη, η έκθεση αλλάζει τόπο συνάντησης αλλά παραμένει πιστή στα ελληνικά προϊόντα και στην ποιοτικότερη ανάδειξη τους μέσα από καινοτόμες προτάσεις και πλούσιες γαστρονομικές εκδηλώσεις.

Στην έκθεση σας περιμένουν:

  • Περισσότεροι από 350 Έλληνες παραγωγοί με σπάνια και ιδιαίτερα προϊόντα της ελληνικής γης.
  • Η αγαπημένη ενότητα Μαγειρεύουμε Ελλάδα  με περισσότερους από 100 διακεκριμένους chef και bartender να παρουσιάζουν τις νέες τάσεις της γαστρονομίας.
  • Επιχειρηματικές συναντήσεις στην ενότητα Β2Β Markets μεταξύ παραγωγών και εκπροσώπων των μεγαλύτερων αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ

8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition 28 – 30 Ιαν 2022
HELEXPO MAROUSSI (δείτε οδηγίες πρόσβασης εδώ)
Τιμή Εισιτηρίου
5 € αγορά στα ταμεία της έκθεσης
12 € τριήμερο εισιτήριο αγορά στα ταμεία της έκθεσης
Για παιδιά μέχρι 12 ετών η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Εάν είστε επαγγελματίας συμπληρώστε τη φόρμα Επαγγελματία Επισκέπτη

Κατεβάστε την εφαρμογή της έκθεσης και βρείτε όλους τους εκθέτες