8η EΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition

Η καρδιά της ελληνικής γαστρονομίας «χτυπά» δυνατά στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition στο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ από τις 18 έως τις 20 Φεβρουαρίου 2022. 

Η έκθεση που έγινε θεσμός επιστρέφει με σκοπό να ενισχύσει την εξωστρέφεια των Ελλήνων παραγωγών, στην μετά covid εποχή. Τόσο οι επαγγελματίες του πιο premium κλάδου τροφίμων και ποτών, όσο και οι λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας και του fine food συναντιούνται ξανά από τις 18 έως τις 20 Φεβρουαρίου 2022 στο Mec Παιανίας.

Πλήρως ανανεωμένη και εμπλουτισμένη, η έκθεση αλλάζει τόπο συνάντησης αλλά παραμένει πιστή στα ελληνικά προϊόντα και στην ποιοτικότερη ανάδειξη τους μέσα από καινοτόμες προτάσεις και πλούσιες γαστρονομικές εκδηλώσεις.

Στην έκθεση σας περιμένουν:

  • Περισσότεροι από 350 Έλληνες παραγωγοί με σπάνια και ιδιαίτερα προϊόντα της ελληνικής γης.
  • Η αγαπημένη ενότητα Μαγειρεύουμε Ελλάδα  με περισσότερους από 100 διακεκριμένους chef και bartender να παρουσιάζουν τις νέες τάσεις της γαστρονομίας.
  • Το περίπτερο της The Delifair, της νέας ψηφιακής πλατφόρμας που θα φιλοξενήσει όλες τις Β2Β επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ παραγωγών και εκπροσώπων του κλάδου Τροφίμου και Ποτών.

8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition 04 – 06 Φεβ 2022
MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ (οδηγίες πρόσβασης και δρομολόγια)
Τιμή Εισιτηρίου
5 € αγορά στα ταμεία της έκθεσης
12 € τριήμερο εισιτήριο αγορά στα ταμεία της έκθεσης
Για παιδιά μέχρι 12 ετών η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Εάν είστε επαγγελματίας συμπληρώστε τη φόρμα Επαγγελματία Επισκέπτη

Κατεβάστε την εφαρμογή της έκθεσης και βρείτε όλους τους εκθέτες