ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ - ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2022 - The Greek Fine Food Exhibition

Ανακαλύψτε τη γεύση της Ελλάδας

Η καρδιά της ελληνικής γαστρονομίας «χτυπά» δυνατά στην 8η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ στο HELEXPO ΜΑΡΟΥΣΙ από τις 28 έως τις 30 Ιανουαρίου 2022. Επισκεφθείτε την έκθεση και ανακαλύψτε:

350 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

Περισσότεροι από 350 παραγωγοί με σπάνια και ιδιαίτερα προϊόντα της ελληνικής γης σας ξεναγούν στον μαγικό κόσμο της γαστρονομίας και του fine food.

Περισσότερα >

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Tα πιστοποιημένα ελληνικά βιολογικά προϊόντα σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε

Περισσότερα >

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ

Η αγαπημένη εκδήλωση Μαγειρεύουμε Ελλάδα με περισσότερους από 100 διακεκριμένους chef παρουσιάζουν τις νέες τάσεις της γαστρονομίας.

Περισσότερα >

BEER CORNER

Για δεύτερη φορά στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ, οι ελληνικές μικροζυθοποιίες θα έχουν μια ολόκληρη «νησίδα» στην διάθεσή τους για να προβάλουν τα προϊόντα τους στο κεντρικό Φεστιβάλ της Εκθεσης, στο επίπεδο Β της HELEXPO στην ειδική ενότητα Beer Corner.

Περισσότερα >

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

 Τιμώμενη περιοχή για την 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ η Στερεά Ελλάδα. Πλούσια δρώμενα και δωρεάν σεμινάρια σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

Σας περιμένουν στην έκθεση

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Οι επαγγελματίες του ευρύτερου χώρου της γαστρονομίας (αγροτικός τομέας- μεταποίηση-εστίαση-φιλοξενία) συνεργάζονται και οργανώνονται σε Γαστρονομικές Κοινότητες σε όλη την Ελλάδα. Δείτε τις όλες για πρώτη φορά μαζί στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition.

Περισσότερα >