ΕΞΠΟΤΡΟΦ EXCLUSIVE – HOTEL EDITION @ HotelBrain Academy

Το νέο exclusive event για τους επαγγελματίες του Τουρισμού και της Εστίαση

Το ΕΞΠΟΤΡΟΦ EXCLUSIVE – HOTEL EDITION @ HotelBrain Academy αποτελεί το νέο γαστρονομικό event, το οποίο έρχεται να ενισχύσει την ελληνική παραγωγή και να προτείνει λύσεις σε όλους τους επαγγελματίες του Τουρισμού και της Εστίασης που επιθυμούν να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό και σε foodies που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τις νέες τάσεις στην ελληνική γαστρονομία!

Αναλυτικότερα, το νέο exclusive event, συγκεντρώνει τις πιο αξιόλογες προτάσεις για ξενοδοχεία, καταλύματα, εστιατόρια, wine bar και bistro. Με βασικό χαρακτηριστικό την τοπικότητα, την αυθεντικότητα, την εποχικότητα και τη βιωσιμότητα, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ παρουσιάζει στην HotelBrain Academy προϊόντα από 16 Έλληνες παραγωγούς, τα οποία δίνουν λύσεις στις κουζίνες των ξενοδοχείων, των εστιατορίων, των bistro και των mini bar και όσων επιθυμούν να εντυπωσιάσουν τους πελάτες τους με την ποιότητα των υπηρεσιών τους.

Το ΕΞΠΟΤΡΟΦ EXCLUSIVE – HOTEL EDITION θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Μέγα Χορηγού, HotelBrain Academy στην καρδιά της Αθήνας.