Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τιμώμενη περιφέρεια της 9ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition τιμά φέτος την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.


Πλήθος επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στα γεωγραφικά όρια της Περιφέρειας θα συμμετάσχουν στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ για να παρουσιάσουν τα «δυνατά χαρτιά» της Κεντρικής Μακεδονίας, όπως τα τυροκομικά προϊόντα, το ελαιόλαδο, το ξύδι, χυμούς, γλυκά και μαρμελάδες, σάλτσες και αρτοσκευάσματα, και φυσικά τα κρασιά της περιοχής.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της πολιτικής της για την προβολή και προώθηση των προϊόντων της περιοχής, συμμετέχει με ενιαίο χώρο στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2023 – The Greek Fine Food Exhibition, που θα πραγματοποιηθεί από 4 έως και 6 Φεβρουαρίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ στην Αθήνα.

Στόχος της περιφέρειας είναι να παρουσιάσει μέσα από τους παραγωγούς και τα προϊόντα τους, την εξέχουσα θέση που κατέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στην παραγωγή ποιοτικών αγροτικών προϊόντων. 

Προκειμένου να επιτευχθεί ο καλύτερος δυνατός συντονισμός, η οργάνωση και η συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν για να προβάλλουν τα προϊόντα τους μέσα από το ενιαία διαμορφωμένο περίπτερο της Περιφέρειας, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα e-mail: [email protected] ή [email protected] το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022.

Λόγω συγκεκριμένου αριθμού των stand, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων είναι τα προϊόντα τους να έχουν παραχθεί/ τυποποιηθεί/ μεταποιηθεί εντός της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων να μην παραπέμπουν σε άλλη περιφέρεια.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα
2313330350 κα. Γλυκερία Καραλή,
2313330391 κα. Τσιαμπαλή Χαρίκλεια,
2313330052 κα. Μαρία Ελευθεριάδου .