Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ σε εκδήλωση του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ στο Φιλώτι Νάξου

Με τη συμμετοχή πολύ μεγάλου αριθμού ενδιαφερομένων διοργανώθηκε από τον ΕΛΓΟ Δήμητρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Συλλόγου Φιλωτιτών, στο Φιλώτι Νάξου εκδήλωση με αντικείμενο τις καταρτίσεις των Νέων Αγροτών και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η άσκηση της κτηνοτροφίας στο νησί.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτησαν οι βουλευτές Κυκλάδων κ.κ. Ι. Βρούτσης και Φ. Φόρτωμας, ο έπαρχος Νάξου κ. Ι. Μαργαρίτης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου κ. Φ. Ζαννετίδης, η αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου κα. Ε. Κατσάνου και ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δ. Λιανός.

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η βράβευση του Κτηνοτρόφου-Τυροκόμου κ. Γ. Μπαμπούνη, ο οποίος την περίοδο 2004-2005 ήταν ωφελούμενος των καταρτίσεων των Νέων Γεωργών και το προϊόν του ξηρό ανθότυρο κατέκτησε το 1ο βραβείο στο διαγωνισμό γευσιγνωσίας AFFA 2022(Athens Fine Food Award), που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης ΕΞΠΟΤΡΟΦ.

Το βραβείο απένειμε ο Γενικός Διευθυντής της έκθεσης ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition κ. Κ. Μοσχονάς.

Επίσης, εκ μέρους της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ ο κ. Ζαννετίδης απένειμε στο Οικογενειακό Τυροκομείο Μπαμπούνης έπαινο για τα προϊόντα που παράγει.