Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος τιμώμενη περιφέρεια της 8ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Η 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ τιμά το 2022 την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος δίνοντας έμπρακτα την ευκαιρία σε επιχειρήσεις και παραγωγούς που δραστηριοποιούνται στα διοικητικά της όρια, να διεκδικήσουν τη θέση που τους αξίζει στην αγορά των premium & fine food με τον πιο πρόσφορο και αποδοτικό τρόπο.

Ευρυτανία, Φωκίδα, Φθιώτιδα, Βοιωτία, Εύβοια με τα υπέροχα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα αλλαντικά, τα όσπρια, τα αποστάγματα και τα αρωματικά κρασιά, πρωταγωνιστούν στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition, από 18 έως 20 Φεβρουαρίου 2022 στο MEC Παιανίας.

Στην πιο ουσιαστική περίοδο της ελληνικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας, η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος στηρίζει τους παραγωγούς της και συμμετέχει με ενιαίο περίπτερο στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition συμβάλλοντας έμπρακτα στην ανάπτυξη και ενίσχυση της εξωστρέφειας στην περιοχή.

Με την σειρά της η 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, πάντα δίπλα στους Έλληνες παραγωγούς που προσφέρουν μοναδικής ποιότητας εκλεκτά προϊόντα, έχει ετοιμάσει πληθώρα δράσεων, μέσα από τις οποίες θα προβληθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα γαστρονομικά διαμάντια της περιοχής.
Μεταξύ άλλων, καταξιωμένοι σεφ θα δημιουργήσουν συνταγές συνδυάζοντας την παράδοση με τις τελευταίες τάσεις της γαστρονομίας, ενώ οι εκθέτες – παραγωγοί θα έχουν την δυνατότητα να συνάψουν προσοδοφόρες συμφωνίες και να έρθουν σε επαφή με τους εκπροσώπους των μεγαλύτερων αλυσίδων retail και ξενοδοχείων μέσα από τις δράσεις της έκθεσης.