Μεγάλη η επισκεψιμότητα από την 1η ημέρα της ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ήδη από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της η 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition αγκαλιάστηκε από το κοινό και τους επαγγελματίες του χώρου, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί την μεγαλύτερη γιορτή της γαστρονομίας στο χώρο των premiun προϊόντων και fine food.
Περισσότερους από 350 παραγωγούς και 3000 προϊόντα είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν οι επισκέπτες της έκθεσης στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Helexpo,στο Μαρούσι.

Το κοινό είχε την δυνατότητα να δοκιμάσει μοναδικές γλυκές και αλμυρές συνταγές από διάφορες γωνίες της Ελλάδος, μέσα από τις εκδηλώσεις «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» και «Greek Dish Challenge», να ανακαλύψει τις γαστρονομικές περιφέρειες του Mr GGG Γιώργου Πίττα, να παρακολουθήσει τα masterclasses και να παρευρεθεί στα εγκαίνια της έκθεσης που πραγματοποιήθηκαν από τον Περιφερειάρχη Αττικής, κο Γιώργο Πατούλη.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, πρέσβειρα της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η Εύα Παρακεντάκη και ο Κώστας Μπουγιούρης σας περιμένουν στο Helexpo στο Μαρούσι για να γιορτάσετε μαζί τους στην μεγαλύτερη γιορτή της γαστρονομίας που έγινε ποτέ!

Δημοσιεύτηκε στα Νεα