Ιδιώτες επισκέπτες

4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ & Έλληνες παραγωγοί: Πληροφορίες για ιδιώτες επισκέπτες
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η έκθεση  που είναι αφιερωμένη στον κλάδο των ελληνικών τροφίμων και ποτών σας προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά τα ποιοτικά προϊόντα της χώρας μας και τους παραγωγούς τους. Μια ολοκληρωμένη έκθεση που απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες του κλάδου όσο και  σε κοινό και συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.  Από τις 27  έως τις 30 Ιανουαρίου περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά ένα πραγματικό γευστικό ταξίδι στην πατρίδα μας όπου οι ιδιώτες θα μπορούν να βρουν σπάνια, εξειδικευμένα  προϊόντα μοναδικής ποιότητας και να κάνουν τις αγορές τους απευθείας από 300 επιλεγμένους εκθέτες.

6στοιχείο

Φέτος ακόμη πιο εμπλουτισμένη και ανανεωμένη η έκθεση, έρχεται κοντά σας με ένα πλήθος από παράλληλες εκδηλώσεις και υπόσχεται να κάνει την επίσκεψή σας μια μοναδική εμπειρία. Στο "Μαγειρεύουμε Ελλάδα" ο διακεκριμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει για εσάς μοναδικά πιάτα από παραδοσιακές συνταγές ενώ ο κορυφαίος bartender Κώστας Μπάσης στο «Πίνουμε Ελλάδα», δημιουργεί και κερνά υπέροχα κοκτέιλς . Για όσους προτιμούν το καλό κρασί ο Σίμος Γεωργόπουλος θα αποκαλύψει τα μυστικά της οινογνωσίας με μια "Περιήγηση στα Αμπελοτόπια της Ελλάδας". Επιπλέον στο πλαίσιο της έκθεσης και συγκεκριμένα στα «Βραβεία ΕΞΠΟΤΡΟΦ» θα βραβευτούν τα ελληνικά προϊόντα που ξεχώρισαν και οι τυχεροί επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν καλάθια με προϊόντα απο τους παραγωγούς ψηφίζοντας στα «Βραβεία Κοινού».

Και κάτι μοναδικό. Φέτος η «ΕΞΠΟΤΡΟΦ» και το Chef Club Κρήτης συνδιοργανώνουν για δεύτερη φορά, έναν μαγειρικό διαγωνισμό ελληνικής κουζίνας, το «GREEK CHEF 2017». Ένας διαγωνισμός που θα αναδείξει τους επόμενους μεγάλους ΣΕΦ της χώρας και παράλληλα θα προβάλει τα ελληνικά προϊόντα, την ελληνική κουζίνα και τη μεσογειακή διατροφή. Το μεγάλο ενδιαφέρον, το υψηλό επίπεδο των διαγωνιζόμενων και παρουσία διακεκριμένων Ελλήνων ΣΕΦ στην κριτική επιτροπή, θα δώσει το κύρος ενός διεθνούς διαγωνισμού και θα θέσει ψηλά τον πήχη για μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες.

LOGO-VOLTERRA

Η VOLTERRA ΑΕ μεγάλος χορηγός της 4ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ
Με πολύτιμο σύμμαχό της την κορυφαία εταιρεία Παραγωγής και Προμήθειας Ηλεκτρικού Ρεύματος VOLTERRA ΑΕ, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, θα πραγματοποιήσει το 4ο γαστρονομικό της ταξίδι. H VOLTERRA ΑΕ δημιουργήθηκε το 2010 και είναι το αποτέλεσμα της στρατηγικής συμμαχίας των ομίλων J&P-ABAΞ Α.Ε. & SORGENIA SpA. Η Volterra δραστηριοποιείται στους τομείς της Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (από ΑΠΕ) και Προμήθειας (Χονδρική & Λιανική). Ο μεγάλος χορηγός της 4ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, Volterra, στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες της ΕΞΠΟΤΡΟΦ για την ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων και των τοπικών παραγωγών.

FOTO-EXPOTROF-20162


4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2017: 27 – 30 Ιανουαρίου
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Τιμή Εισιτηρίου : 5 €.
Μειωμένο Εισιτήριο : 3 €.
(ΑΜΕΑ, Πολύτεκνοι, Άνεργοι, Φοιτητές, Μαθητές).
Για το μειωμένο εισιτήριο απαραίτητη είναι η επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού.
Για παιδιά μέχρι 12 ετών η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Ωράριο Λειτουργίας

ΗμέραΗμερομηνία΄Ωρα
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 28/01 στις 19.00 απο τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ε. Αποστόλου
Παρασκευή26/01/201812:00 - 21:30
Σάββατο27/01/201810:00 - 21:30
Κυριακή28/01/201810:00 - 21:30
Δευτέρα29/01/201810:00 - 17:00

 

 

×
Ακολουθήστε μας στο Facebook
Όχι ευχαριστώ
×
Μοιραστείτε το στο Facebook
Share
Όχι ευχαριστώ