Η ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Από το πρωί της Κυριακής, 3 Φεβρουαρίου, η αγαπημένη Ελένη Ψυχούλη θα βρίσκεται στην 6η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ για να συμμετέχει ως κριτής στον πρώτο παιδικό διαγωνισμό «Greek Chef Junior 2019». Παιδιά ηλικίας έως 12 ετών επιστρατεύουν όλη τους τη φαντασία τους και τις μαγειρικές τους ικανότητες σε ένα παιχνίδι γεύσεων και αρωμάτων και η Ελένη Ψυχούλη θα είναι εκεί για να απονείμει στους 3 πρώτους λιλιπούτειους σεφ τα μετάλλια τους.
Παράλληλα, η Ελένη Ψυχούλη «εισβάλει» στην κουζίνα του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» για να μας ξεναγήσει σε ένα ακόμα γευστικό ταξίδι με το μοναδικό της στυλ και να μαγειρέψει για τους επισκέπτες της 6ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ τις αγαπημένες της συνταγές με προϊόντα από το γραφικό Πήλιο, ενώ θα συμμετέχει και στην τελετή απονομής των Βραβείων ΕΞΠΟΤΡΟΦ, δίνοντας ένα από τα πέντε βραβεία που απονέμονται σε διακριθέντες παραγωγούς.

Σύντομο βιογραφικό
H Ελένη Ψυχούλη σπούδασε γαλλική φιλολογία και κλασικό πιάνο.
Έχει μεταφράσει 20 βιβλία λογοτεχνίας από τα γαλλικά και συνεργάστηκε επί 16 χρόνια με τον γλύπτη Τακις, στον τομέα οργάνωσης εκθέσεων, εντύπων και δημοσίων σχέσεων. Εργάζεται σαν δημοσιογράφος γεύσης, τα τελευταία 20 χρόνια. Έχει γράψει 2 βιβλία, συνεργάστηκε με τα περισσότερα λάιφ-στάιλ περιοδικά και εφημερίδες με ειδίκευση στη γεύση και τα ταξίδια. Έχει το δικό της σάιτ, www.pirouni.gr. Έκανε την αρχισυνταξία της εκπομπής Food and the City στο Mega, παρουσίασε και επιμελήθηκε την εκπομπή Chef στον Αέρα για 7 χρόνια στο ΣΚΑΙ, παρουσιάζει το master Chef Junior στο Star. Λατρεύει τη ζωή στη φύση, τη μαγειρική, τα ταξίδια και το κέντημα.
H Eλένη αναζητά την κοινωνική προέκταση της τροφής, τον τρόπο που συμμετέχει στην Ιστορία το καθημερινό τραπέζι και πώς αποτυπώνεται στα διατροφικά γούστα της κάθε εποχής η Ανθρώπινη Περιπέτεια.

Δημοσιεύτηκε στα Νεα