ΛΙΣΤΑ ΕΚΘΕΤΩΝ ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2022 (ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ) - ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2022 - The Greek Fine Food Exhibition

Λίστα Εκθετών 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Η σημαντικότερη έκθεση για Έλληνες Παραγωγούς, ΕΞΠΟΤΡΟΦ, επανέρχεται το 2022 με μια καινοτόμα online εκθεσιακή πρόταση, με στόχο την ανάπτυξη νέων συνεργασιών μεταξύ Παραγωγών και Επαγγελματιών του χώρου των Τροφίμων και της Εστίασης.

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ αποτελεί τη δυναμικότερη διοργάνωση που συνδέει Έλληνες παραγωγούς και Επιχειρήσεις με ενδιαφερόμενους αγοραστές σε Ελλάδα και Εξωτερικό, ενισχύοντας την επιχειρηματικότητα αλλά και την εξωστρέφεια της Ελληνικής Παραγωγής και Γαστρονομίας. Έχοντας ήδη σημαντική πορεία με 7 επιτυχημένες διοργανώσεις, η 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition επιστρέφει, λανσάροντας ένα καινοτόμο online εργαλείο, που θα βοηθήσει τους επαγγελματίες του κλάδου να αναπτύξουν νέες συνεργασίες με την Αγορά Τροφίμων και Εστίασης.

Εκτός από τη φυσική έκθεση που διοργανώνεται 18-20 Φεβρουαρίου 2022 στο Εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ πρωτοπορεί και διοργανώνει όλες τις B2B συναντήσεις online, μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας www.thedelifair.gr.

Η εξειδικευμένη Online Έκθεση, έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή τους Έλληνες παραγωγούς με τους Επαγγελματίες της Εστίασης και της αγοράς Τροφίμων.
Μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας, www.thedelifair.gr, οι επαγγελματίες επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδος και του εξωτερικού, που δεν μπορούν να επισκεφθούν την φυσική έκθεση, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους Παραγωγούς της έκθεσης, να συνομιλήσουν ζωντανά μαζί τους, να ζητήσουν δείγματα από τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν μέσω της επιλογής Αποστολή Δειγμάτων, προσομοιάζοντας τη ζωντανή εκθεσιακή εμπειρία, χωρίς να απουσιάζει το κομμάτι της γευσιγνωσίας.

Δείτε τους εκθέτες της 8ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition και κλείστε το ραντεβού σας μέσω στο www.thedelifair.gr