Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στην 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ εκατοντάδες εκλεκτά προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας διαγωνίζονται στην ενότητα «Βραβεία ΕΞΠΟΤΡΟΦ» για την καινοτομία τους, τη συσκευασία, τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής τους και τον σχεδιασμό. Προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής από τις συμμετέχουσες εταιρείες θα προσπαθήσουν και φέτος να εντυπωσιάσουν κριτική επιτροπή και κοινό και να κατακτήσουν την δική τους ξεχωριστή θέση και αγάπη των επισκεπτών.
Από 1 έως 4 Φεβρουαρίου 2019, η κριτική επιτροπή της 6ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, με επικεφαλείς διακεκριμένους σεφ της Ελλάδος, καθώς και έμπειρα μέλη από τις Λέσχες Αρχιμαγείρων ξεχωρίζουν τα κορυφαία προϊόντα της έκθεσης, και τα επιβραβεύουν σε ειδικές κατηγορίες που αφορούν μεταξύ άλλων την συσκευασία, τις πρώτες ύλης, τον τρόπο παραγωγής.
Για φέτος, την ανάδειξη των καλύτερων προϊόντων ανά κατηγορία αναλαμβάνουν οι:
- ΨΥΧΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
- ΝΤΙΑΝΑ ΚΑΡΤΣΑΓΚΟΥΛΗ –ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΕΥΣΗΣ BHMA.GR & ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΤΗΣ
- ΠΑΡΑΤΣΟΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – EXECUTIVE CHEF
- ΓΑΒΑΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – EXECUTIVE CHEF
- ΜΑΚΡΥΩΝΙΤΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΕΥΣΗΣ -ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Τα προϊόντα από τις συμμετέχουσες εταιρείες 6ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ θα διαγωνιστούν στις εξής κατηγορίες:
- ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
- ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
- ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΕΥΣΗΣ
- ΒΡΑΒΕΙΟ PREMIUM ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
- ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ)
Η βράβευση των προϊόντων που θα διακριθούν θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 με τις Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και Ελένη Ψυχούλη να απονείμουν τα βραβεία.
ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΚΘΕΤΗΣ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΔΩ
Τόπος Βράβευσης: ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ
Ώρα: 16.30-17.00