Skip to content
ΑΡΧΙΚΗ
ΕΚΘΕΤΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΞΠΟΤΡΟΦ
ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ
ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΘΕΤΩΝ
PORTAL ΕΚΘΕΤΩΝ
ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ 2025
ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
HOSTED BUYER PROGRAM
ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥ
ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
ΤΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ
ΛΙΣΤΑ ΕΚΘΕΤΩΝ ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2024
ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΕΚΘΕΤΩΝ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2024
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
FOOD EXPERT STORIES
ΕΞΠΟΤΡΟΦ WEB TV
ATHENS FINE FOOD AWARD
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
WINE WALK
OLIVE OIL BAR
MEDIA 2024
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΝΕΑ
ΕΞΠΟΤΡΟΦ ONLINE
ΑΡΧΙΚΗ
ΕΚΘΕΤΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΞΠΟΤΡΟΦ
ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ
ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΘΕΤΩΝ
PORTAL ΕΚΘΕΤΩΝ
ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ 2025
ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
HOSTED BUYER PROGRAM
ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥ
ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
ΤΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ
ΛΙΣΤΑ ΕΚΘΕΤΩΝ ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2024
ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΕΚΘΕΤΩΝ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2024
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
FOOD EXPERT STORIES
ΕΞΠΟΤΡΟΦ WEB TV
ATHENS FINE FOOD AWARD
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
WINE WALK
OLIVE OIL BAR
MEDIA 2024
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΝΕΑ
ΕΞΠΟΤΡΟΦ ONLINE
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 9ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2023
Αναλυτικά το πρόγραμμα της
ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2023 από 04/2 έως 06/2
ΩΡΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 04/02/2023
11:00
Έναρξη Έκθεσης
12:00
Μαγειρεύουμε Ελλάδα| Περιφέρεια Θεσσαλίας
12:00
Drinks & Spirits | Παρουσίαση της εταιρείας ΛΕΜΟΝΟΦΑΡΜΑ
13:00
Food Expert Stories | Digital Trends 2023 | Οι σύγχρονες τάσεις στο ψηφιακό marketing
13:00
Drinks & Spirits | Παρουσίαση της εταιρείας LAZARIS DISTILLERY & ARTISAN SWEETS
14:00
Μαγειρεύουμε Ελλάδα | Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
14:00
Food Expert Stories
|
Τα 10 βήματα επιτυχίας του παραγωγού | Συμβουλές προς την επιτυχία για κάθε τοπικό παραγωγό
14:00
Drinks & Spirits | Παρουσίαση της εταιρείας VALTINGER ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ
15:00
Food Expert Stories | Στρατηγικές για αύξηση εσόδων στο εστιατόριο απο τον Αλέξανδρο Δαρδούφα
15:00
Μαγειρεύουμε Ελλάδα | Μιχάλης Χατζηκαλημέρης
15:00
Drinks & Spirits | Παρουσίαση της εταιρείας ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΔΡΑΪΝΑ
16:00
Μαγειρεύουμε Ελλάδα | Θοδωρής Μωυσίδης
16:00
Food Expert Stories | Η καινοτομία στο τρόφιμο | Νέα Γεωργία Νέα Γενιά
16:00
Drinks & Spirits | Παρουσίαση της εταιρείας ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ
17:00
Food Expert Stories | Influencer Marketing & Διαχείριση αρνητικών κριτικών απο τη δημοσιογράφο Δώρα Μιχαήλ
17:00
Μαγειρεύουμε Ελλάδα | Περιφέρεια Αττικής
17:00
Drinks & Spirits | Παρουσίαση της εταιρείας ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ KARMA BEER
18:00
Μαγειρεύουμε Ελλάδα | Ένωση Ξενοδόχων Δράμας
18:00
Εγκαίνια έκθεσης
19:00
Μαγειρεύουμε Ελλάδα | Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
19:00
Drinks & Spirits | Παρουσίαση της εταιρείας ΚΤΗΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΩΡΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ
05/02/2023
11:00
Μαγειρεύουμε Ελλάδα | Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
11:00
Drinks & Spirits | Παρουσίαση της εταιρείας GG HELLENIC ALOE LTD
12:00
Μαγειρεύουμε Ελλάδα | Περιφέρεια Κρήτης
12:00
Food Expert Stories | Πώς να διαφοροποιήσετε τα προϊόντα σας δίνοντας αξία στην επιχείρησή σας
12:00
Drinks & Spirits | Παρουσίαση της εταιρείας EVENOS – BLACK LEMONADE
12:30
Food Expert Stories from the Global Wine Tourism Organization: Inspiring a New Future Together |José Antonio Vidal
12:50
Μαγειρεύουμε Ελλάδα | Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
13:00
Food Expert Stories | 10 λάθη στο service στο εστιατόριο
13:00
Drinks & Spirits | Παρουσίαση της εταιρείας BUNDABERG GINGER BEER
13:45
Food Expert Stories | Πιστοποίηση Επιχειρήσεων Τροφίμων – Διείσδυση Στην Αγορά
13:45
Μαγειρεύουμε Ελλάδα | Δημήτρης Μπούτσαλης
14:00
Drinks & Spirits | Παρουσίαση της εταιρείας Ι. ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΥΙΟΙ – OUZO MATIS
14:15
Μαγειρεύουμε Ελλάδα | Αλέξανδρος Κοσκινάς
15:00
Μαγειρεύουμε Ελλάδα | Σταμάτης Τσίλιας
15:00
Food Expert Stories | Πώς μπορεί να εξελιχθεί η ελληνική παραδοσιακή κουζίνα;
15:00
Drinks & Spirits | Παρουσίαση της εταιρείας TRIPODAKIS WINERY
15:30
Μαγειρεύουμε Ελλάδα | Μυρσίνη Λαμπράκη
16:00
Μαγειρεύουμε Ελλάδα | Μανόλης Στήθος & Ερασμία Μπαλασκα
16:00
Food Expert Stories | Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας Τροφίμων & Χρηματοδοτικά εργαλεία επιχειρήσεων
16:00
Drinks & Spirits | Παρουσίαση της εταιρείας ΑΚΡΗΤΟΣ ΟΙΝΟΣ
16:30
Drinks & Spirits | Παρουσίαση της εταιρείας Georgiadis Canteen
17:00
Μαγειρεύουμε Ελλάδα | Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
17:00
Drinks & Spirits | Παρουσίαση της εταιρείας FTERI VINUM WINERY
18:00
Απονομή βραβείων AFFA 2023
ΩΡΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ 06/2/2023
11:00
Drinks & Spirits | Παρουσίαση της εταιρείας DR ANDEL – ΚΟΣΚΕΡΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
12:00
Μαγειρεύουμε Ελλάδα | Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
12:00
Food Expert Stories | Δημιουργήστε ένα επιτυχημένο concept
13:00
Μαγειρεύουμε Ελλάδα | Σάκης Βενέτης
13:00
Food Expert Stories | Aυτό που θέλουν οι πελάτες
13:00
Drinks & Spirits | Παρουσίαση της εταιρείας ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΤΟΚΑΛΗ
14:00
Μαγειρεύουμε Ελλάδα | Μιχαήλ Ζάχαρης
14:00
Food Expert Stories | FOOD STORIES: Challenge Accepted!
14:00
Drinks & Spirits | Παρουσίαση της εταιρείας AMMOUSA BEER
15:00
Μαγειρεύουμε Ελλάδα | Food Pairing
15:00
Drinks & Spirits | Παρουσίαση της εταιρείας AITHRA SPIRITS
15:30
Food Expert Stories | O Μητράκος Γρηγόρης, Founder των Dreaters και η Σταυρούλα Κουλίτση, Project manager ανακοινώνουν τα 100 καλύτερα Bars & Εστιατόρια για το 2023
16:00
Μαγειρεύουμε Ελλάδα | Βησσαρίων Παρθένης
16:00
Drinks & Spirits | Παρουσίαση της εταιρείας TONINO LAMBORGHINI
17:00
Μαγειρεύουμε Ελλάδα | Iάκωβος Απέργης
17:00
Drinks & Spirits | Παρουσίαση της εταιρείας ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
19:00
Λήξη έκθεσης
Κάντε Εγγραφή Επαγγελματία Επισκέπτη εδώ