10η ΕΞΠΟΤΡΟΦ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων της 10ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ-The Greek Fine Food Exhibition

ΩΡΑ Σάββατο 03/02/2024
11:00Έναρξη έκθεσης
12.50ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: Γαστρονομικό δρώμενο της Περιφέρειας Κρήτης
13:00FOOD EXPERT STORIES: Ο Kωνσταντίνος Ανδρούτσος, Chief Marketing Officer στην ROIX θα παρουσιάσει τις σύγχρονες τάσεις στο ψηφιακό marketing και τεχνολογίας τόσο για τη διαφήμιση όσο και για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων κάνοντας focus στο τρόφιμο και στον παραγωγό.
14.00ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: Ο executive chef Αλέξανδρος Κοσκινάς με εικοσαετή εμπειρία σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων και πολυβραβευμένων εστιατορίων θα δημιουργήσει αποκλειστικά για την ΕΞΠΟΤΡΟΦ μπαρμπούνι με με λευκό ταραμά αυγοτάραχο,μαραθόριζα και λεμόνι 
14.00FOOD EXPERT STORIES: Ο F&B Παναγιώτης Γκουγκουλίδης αναλύει “Glocal: Η νέα τάση της γαστρονομίας για το 2024”
14.30ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: H Εxecutive Pastry Chef του Athens-MGallery, Νάντια Μακρυγιάννη, μας ξεναγεί στον κόσμο του ξενοδοχειακού γλυκού!
15.00FOOD EXPERT STORIES: O CEO της ANODOS Συμβουλευτική κος Κωνσταντίνος Παντελής αναλύει τους “Τρόπους Χρηματοδότησης Επιχειρήσεων & Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας”
15.00ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: Ο Executive chef του εστιατορίου Μαραθιά, Μιχάλης Μάρθας και ο Master of Gelatiere Κωνσταντίνος Καρακατσάνης ετοιμάζουν για το κοινό της ΕΞΠΟΤΡΟΦ ένα πιάτο με τα προϊόντα των παραγωγών
15:45FOOD EXPERT STORIES: Discussion Panel του Οργανισμού Νέα Γενιά Νέα Γεωργία με θέμα “Γεύσεις και Ευκαιρίες: Μία εκδήλωση για την συμπερίληψη στην επιχειρηματικότητα τροφίμων”
16:00ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: Ο R&D Chef Γιάννης Γιαννίτσας μαγειρεύει ζωντανά, δοκιμάζοντας νέες γεύσεις σε συνδυασμό με τοπικά προϊόντα των παραγωγών της ΕΞΠΟΤΡΟΦ – Τhe Greek Fine Food Exhibition 
17.00ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: Ο Pastry Chef Πάνος Ζαρέντης δίνει στον Άγιο Βαλεντίνο την πρέπουσα σημασία για να μην τον πετάξετε στα σκουπίδια ακόμη και μετά το πέρας της γιορτής του! 
17.00FOOD EXPERT STORIES: Η Δημοσιογράφος και Σύμβουλος marketing αναλύει στα Food Expert Stories της ΕΞΠΟΤΡΟΦ για το πως οι αισθήσεις και το καλό branding οδηγούν σε αύξηση των  πωλήσεων.
17.30ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: Γαστρονομικό δρώμενο του Επιμελητηρίου Σερρών
18.00Εγκαίνια έκθεσης
ΩΡΑ Κυριακή 04/02/2024
11.00ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: Γαστρονομικό δρώμενο της Περιφέρειας Αττικής
12.00FOOD EXPERT STORIES: Η expert στο Service Excellence, Δρ Ηλιάννα Κατσαρίδου, αναλύει πως μια επειχείρηση μπορεί να δημιουργήσει την κατάλληλη εμπειρία για τους πελάτες της 
12.50ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: Γαστρονομικό δρώμενο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
13.00FOOD EXPERT STORIES: Η Δημοσιογράφος και Σύμβουλος marketing Δώρα Μιχαήλ μιλά στο FOOD EXPERT STORIES για τα Do’s & Dont’s για υγιείς επιχειρήσεις
13.30FOOD EXPERT STORIES: Ο Πρόεδρος του Ελληνοσουδανικού Επιμελητηρίου, Πρόεδρος Ζεος & iwg, Γιώργος Γκάμαρης μιλά στα FOOD EXPERT STORIES για την μικροζυθοποιία στην Ελλάδα.
14.00ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: Ο Χάρης Ζευγούλης, Executive Chef του Electra Metropolis Athens, μαγειρεύει ζωντανά για το κοινό της ΕΞΠΟΤΡΟΦ και αποκαλύπτει μυστικά της υψηλής γαστρονομίας
15.00FOOD EXPERT STORIES: Ο Μίλτος Μπαντινάκης συζητά με ειδικούς του κλάδου πώς οι πιστοποιήσεις βοηθούν τις επιχειρήσεις στην πράξη
15.00ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: H αυτοδίδακτη Head Baker του Line Athens, Φαίδρα Μαυροειδή Σβάνα θα κληθεί να απαντήσει με επιχειρήματα στο καίριο ερώτημα “Γιατί προζύμι;”
15.30ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: Γαστρονομικό δρώμενο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
16.00ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: Ο R&D Chef Γιάννης Γιαννίτσας μαγειρεύει ζωντανά, δοκιμάζοντας νέες γεύσεις σε συνδυασμό με τοπικά προϊόντα των παραγωγών της ΕΞΠΟΤΡΟΦ – Τhe Greek Fine Food Exhibition 
16.15FOOD EXPERT STORIES: Ο σύμβουλος Marketing Θέμης Σαρανταένας, δίνει χρηστικές συμβουλές για το πώς να διαφοροποιήσετε τα προϊόντα σας δίνοντας αξία στην επιχείρησή σας
17.00ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: H chef Λένα Καρέλου, βάζει στοίχημα  στο stage της Εξποτρόφ ότι μπορεί ένα ceviche να μιλήσει ελληνικά!
17.00FOOD EXPERT STORIES: Discussion Panel: Ελαιόλαδο Παρόν & Μέλλον
18.00Απονομή βραβείων Athens Fine Food Awards (AFFA 2024)
ΩΡΑ Δευτέρα 05/02/2024
11.00ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: Γαστρονομικό δρώμενο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
12.00ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: Γαστρονομικό δρώμενο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
13.00FOOD EXPERT STORIES: H Communication Analyst-Crisis Manager, amp strategies Αλεξάνδρα Μπράττη συζητά με επαγγεματίες του κλάδου για την ετοιμότητα των ελληνικών επιχειρήσεων στην διαχείριση κρίσεων
13.15ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: H Consulting Chef από το Κτήμα Σιγάλα & Κτήμα Κυρ-Γιάννη , Κυριακή Φωτοπούλου, ανεβαίνει στη σκηνή του Μαγειρεύουμε Ελλάδα και μοιράζεται μαζί μας πολύτιμες συμβουλές γαστρονομίας.
14.00ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: Ο Head Chef του Ιαπωνικού “Kinjo Japanese Restobar”, Νίκος Πολιτάκος ανεβαίνει στο stage της ΕΞΠΟΤΡΟΦ κι ετοιμάζει ένα signature πιάτο αποκλειστικά για την έκθεση
15.00FOOD EXPERT STORIES: Ο Οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά ακολουθεί με τη βοήθεια των καλεσμένων του στο πάνελ, τη διαδρομή της τροφής από τη γη μέχρι το πιάτο θέτοντας ως βάση τη βιωσιμότητα.
15.00ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: O R&D chef του Mezze Athens Μιχάλης Ζάχαρης ανεβαίνει στο stage του Μαγειρεύουμε Ελλάδα, δίνει βήμα στον μεζέ και τον κάνει μοντέρνο! 

logo_rmi-sete