Την «τιμητική» τους στην 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ έχουν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και οι ημερίδες.
Κορυφαίοι sommelier, σεφ, διατροφολόγοι και διακεκριμένοι επιστήμονες μυούν τους επισκέπτες στον κόσμο της γαστρονομίας και αναδεικνύουν τις δυνατότητες της ελληνικής κουζίνας στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Μέσα από σειρά σεμιναρίων – ημερίδων οι συμμετέχοντες ανακαλύπτουν τα μυστικά της ελληνικής γαστρονομίας και τις μεθόδους ανάπτυξης μέσω του τουρισμού και του διαδικτύου.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα σεμιναρίων της 6ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ εδώ
|Δημοσιεύτηκε στα Νεα