hotelbrain-group logo

HOTEL BRAIN – ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Με το βλέμμα στραμμένο στην ενίσχυση της Ελληνικής Γαστρονομίας και των Ελλήνων παραγωγών, η διεθνώς πολυβραβευμένη, ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων HotelBrain, στηρίζει ως Χρυσός Χορηγός την Έκθεση Τροφίμων & Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition. Η HotelBrain, κορυφαία εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων στηρίζει έμπρακτα τις πρωτοβουλίες και δράσεις που προάγουν τη δημιουργική ανάπτυξη της εγχώριας γαστρονομίας και τις σημαντικές προσπάθειες των παραγωγών της περιφέρειας, δίνοντας το δυναμικό της «παρών» ως Χρυσός Χορηγός της ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition. Το γεγονός αυτό έρχεται να εκπληρώσει την καθορισμένη στρατηγική της να στηρίζει τις ελληνικές επιχειρήσεις της περιφέρειας, και πιο συγκεκριμένα δύο από τους πλέον δυναμικούς κλάδους της χώρας μας, τον κλάδο του τουρισμού και της γαστρονομίας.


ALUMINOX – ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Η ιστορία της ALUMINOX αρχίζει το 1929 όταν ο Εμμανουήλ Χειλαδάκης ίδρυσε μια μικρή εταιρεία για την παραγωγή εξοπλισμού για εμπορικές κουζίνες. Σήμερα, μετά από μακρά παρουσία 70 ετών στον τομέα της υπηρεσίας τροφίμων, η ALUMINOX έχει αποκτήσει μακροχρόνια εμπειρία σε υψηλής ποιότητας τεχνολογικά προϊόντα και την υποστήριξή τους. Οι προσπάθειές μας κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων κατέστησαν την ALUMINOX πολύ γνωστή και σεβαστή σε όλες τις αγορές εξαπλώνοντας τις δραστηριότητές μας, με αποτέλεσμα να αυξάνεται συνεχώς ο κύκλος εργασιών των εξαγωγών της εταιρίας ανά έτος.


FNB DAILY

Τo FnB daily είναι το νέο, καθημερινό ηλεκτρονικό newsletter, που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες ενημέρωσης στον κλάδο τροφίμων και ποτών. Εκδίδεται κάθε μέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, με όλες τις ειδήσεις, που αφορούν στον κλάδο.


GREEK GASTRONOMY GUIDE

Ο Οδηγός Ελληνικής Γαστρονομίας σκοπό έχει να ενημερώσει τους επισκέπτες του για όλες τις αξίες και τα αγαθά του γαστρονομικού μας πολιτισμού. Τόποι και τοπία, προϊόντα και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, δρώμενα και τελετουργίες, αγορές και επιχειρηματικότητα, γεύσεις, συνταγές και τοπικές κουζίνες, ξετυλίγονται μπροστά σας με τέτοιο τρόπο, ώστε ο κάθε τόπος να συγκροτείται ως γαστρονομικός προορισμός


ORGANIC LIFE

Organic Life. Ένας οδηγός, όλη η… αγορά !!!
Ο Organic Life αποτελεί ετήσια έκδοση, η οποία διανέμεται (κυρίως δωρεάν) καθ`όλη τη διάρκεια του έτους. Παράλληλα λειτουργεί υποστηρικτικά και στο internet το παρόν ηλεκτρονικό περιοδικό-οδηγός αγοράς για τα βιολογικά προϊόντα και τις εναλλακτικές θεραπείες, το οποίο σκοπό έχει να ενημερώσει τόσο τον καταναλωτή όσο και τον επαγγελματία για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο.


ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ

Συνεχίζεται η συνεργασία της ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Fine Food Exhibition με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και τους άρτια εκπαιδευμένους σπουδαστές τους αποδεικνύοντας εμπράκτως την άριστη εκπαίδευση που λαμβάνουν. Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο από το 1982 προσφέρει σήμερα περισσότερα από 66 αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών Bachelors και Masters, σε συνεργασία με επτά κορυφαία Διεθνή Πανεπιστήμια, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του σε Αθήνα, Μαρούσι, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Ρόδο, Λάρισα, συνολικής έκτασης 21.700 τ.μ. Ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων πανεπιστημιακών προγραμμάτων και το διακεκριμένο ακαδημαϊκό προσωπικό του. Επιπλέον, αποτελεί το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα που είναι μέλος του Διεθνούς Δικτύου Πανεπιστημίων Compostela Group of Universities.


VOL DRINKS

Περιοδικό για το κρασί, την μπίρα και τα υπόλοιπα αλκοολούχα ποτά


ΑΦΟΙ ΚΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ ΑΕΒΕ

ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ

Είμαστε στην υπηρεσία των επαγγελματιών που ασχολούνται με την διαμονή – διατροφή – διασκέδαση, πάνω από μισό αιώνα. Φροντίζουμε τα εμπορεύματά μας να πληρούν όλες τις συνθήκες υγειινής και εργονομίας. Ελαχιστοποιούμε τα κέρδη μας και παραδίδουμε στην αγορά εμπορεύματα σε δελεαστικές τιμές. Καταφέραμε να μηδενίσουμε το χρόνο που μεσολαβεί από την ανάθεση της παραγγελίας μέχρι την ολοκλήρωσή της. Τα πενήντα χρόνια εμπειρίας, μας έχουν δώσει το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι επιλέγουμε λύσεις για να έχουμε μόνιμους και ευχαριστημένους πελάτες.


ΑΡΑΒΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου & Ανάπτυξης είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1979, και λειτουργεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλιακών Υποθέσεων και Τουρισμού, σε συντονισμό με την Ένωση των Αραβικών Επιμελητηρίων, σε συνεργασία με το Συμβούλιο Αραβικών Πρεσβειών διαπιστευμένο στην Ελλάδα και με όλες τις Αραβικές Ομοσπονδίες και Εμπορικά Επιμελητήρια. Η έδρα του βρίσκεται στην Αθήνα. Το πεδίο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του καλύπτει την Ελλάδα και ολόκληρο τον αραβικό κόσμο. Σκοπός του Επιμελητηρίου είναι η ανάπτυξη και προώθηση οικονομικών και εμπορικών σχέσεων μεταξύ Ελλήνων και Αράβων σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς.


ΕΛΛΗΝΟΙΤΑΛΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Το Ελληνο – Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας, ιδρύθηκε το 1952 με σκοπό την ανάπτυξη και την προώθηση της οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και της Ιταλίας. Η σημαντική συμβολή του Επιμελητηρίου στην ανάπτυξη των εμπορικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών αναγνωρίστηκε επίσημα από το Ιταλικό κράτος βάσει του νόμου 518/1970. Μέλος της ένωσης Ιταλικών Εμπορικών Επιμελητηρίων (Assocamerestero) παρόντες σε πενήντα χώρες σε όλο τον κόσμο και επίσημα αναγνωρισμένο από το Ελληνικό κράτος  αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη των ιταλικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά και των ελληνικών επιχειρήσεων που προσδοκούν να επεκτείνουν την δραστηριότητα τους στην γειτονική Ιταλία.


ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Η ίδρυση του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου το 1924 πραγματοποιήθηκε με στόχο την προώθηση και την ανάπτυξη των εμπορικών και επιχειρηματικών σχέσεων των δύο χωρών. Το Επιμελητήριο, το οποίο επεξεργάζεται ετησίως περίπου 15.000 εμπορικές ζητήσεις είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των μεγαλύτερων εκθεσιακών οργανισμών στη Γερμανία και παρέχει νομικές και εμπορικές/οικονομικές συμβουλές.


ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1995, με την πρωτοβουλία Ελλήνων και Ρώσων επιχειρηματιών και λειτουργεί ως ανεξάρτητο σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα υπό καθεστώς ιδιωτικού δικαίου.
Η ανάγκη για ενδυνάμωση και ανάπτυξη των Ελληνορωσικών επαφών με σκοπό την ανάπτυξη του εμπορίου και των επενδύσεων μεταξύ των δύο χωρών, καθιστά το Επιμελητήριο αξιόπιστο σύμβουλο για την επιχειρηματική κοινότητα των δύο χωρών.

Το ΕΡΕΕ αριθμεί γύρω στα 300 μέλη, τόσο επιχειρήσεις, φορείς, επιχειρηματικές οργανώσεις όσο και ιδιώτες από τη Ρωσία και την Ελλάδα οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε όλους τους κλάδους της οικονομίας.


ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Το Ελληνο-Κινεζικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΕΚΕΒΕ) είναι θεσμικός, μη κυβερνητικός, μη κερδοσκοπικός Οργανισμός για Ελληνικές και Κινεζικές επιχειρήσεις (νομικά ή φυσικά πρόσωπα), που δραστηριοποιούνται στις αγορές της Κίνας ή της Ελλάδας, αντίστοιχα. Το επιμελητήριο, που είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και το Υπουργείο Εξωτερικών, ιδρύθηκε το 1995 με το Προεδρικό Διάταγμα 576/27-7-95 και η βασική του αποστολή είναι να υποστηρίζει ενεργά και συστηματικά την προώθηση των επιχειρηματικών και οικονομικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Κίνας έτσι ώστε, μακροπρόθεσμα, να γίνει η Κίνα ένας από τους κύριους επιχειρηματικούς και οικονομικούς εταίρους της Ελλάδας. Σήμερα είναι διεθνώς αναγνωρισμένο και ευρέως αποδεκτό καθώς χαίρει υψηλής εκτίμησης από την Ελληνική και Κινεζική Κυβέρνηση και τους συναφείς κυβερνητικούς Οργανισμούς.


ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

Με κύριο σκοπό την ανάπτυξη εμπορικών ελληνοτουρκικών σχέσεων, το Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο Εμπορίου & Βιομηχανίας σε συνεργασία με την αντίστοιχη ομάδα της Τουρκίας προσπαθεί να οικοδομήσει κλίμα εμπιστοσύνης και αμοιβαιότητας.