banner

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ GREEK CHEF

Oι νικητές του 4ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού GREEK CHEF 2019

Δημοσιεύτηκε 9 Φεβρουαρίου, 2019 απο: giotapapav

LOGO-GREEK-CHEF-2019

Η διοργάνωση της 6ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης ευχαριστούν θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία και του φετινού 4ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Greek Chef 2019. Ευχαριστούμε όλες τις Λέσχες Αρχιμαγείρων για την πολύτιμη βοήθεια τους κι ευχόμαστε θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους επαγγελματίες, τους σπουδαστές, τα παιδιά  που διαγωνίστηκαν και με την αγάπη και το μεράκι τους δημιούργησαν για άλλη μια χρονιά εξαιρετικά πιάτα.

OI NIKHTEΣ ΤΟΥ 4ΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΞΠΟΤΡΟΦ GREEK CHEF 2019

1Η Ημέρα :Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

ΑΜ1 Μαθητές: Ζωντανή Κατασκευή &Παρουσίαση Καλλιτεχνικών Δημιουργιών με Φρούτα και Λαχανικά
ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΤΡΟΥΛΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ (ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ)

ΑΜ2 ΜΑΘΗΤΕΣ: Γλυκό με γεύση από Φρούτα & Γλυκό Ελληνικό 
Τυρί
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΤΕΓΟΥ ΣΤΕΡΙΑΝΗ (ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ)
ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΜΑΚΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ (ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ)/ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ)
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ)

ΑΜ3 ΜΑΘΗΤΕΣ: Ζεστό Πιάτο με Φιλετάκια Σαρδέλας Συνοδευμένο απο Όσπρια
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (ΙΕΚ ΤΑSTE ACADEMY)/XEIΡΑΚΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ (ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ)
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΣΙΔΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ)

ΑΜ5 ΜΑΘΗΤΕΣ: Ζεστό Πιάτο με Κουνέλι Συνοδευμένο απο Παραδοσιακό Ζυμαρικό (απαραίτητη προϋπόθεση η χρήση ελαιολάδου)
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ:LLESAHAJ MARK (ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ)/ ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ)
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ:ΜΠΑΝΤΑΒΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ)/ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ)


2Η Ημέρα: Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

ΒΕ1 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ: Έτοιμες Καλλιτεχνικές Δημιουργίες Σοκολάτας με Θέμα απο την Αρχαία Ελληνική Σάτιρα
ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΙΩΑΝΝΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑ/ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΒΜ1 ΜΑΘΗΤΕΣ: Έτοιμες Καλλιτεχνικές Δημιουργίες Σοκολάτας με Θέμα απο την Αρχαία Ελληνική Σάτυρα
ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΚΑΡΙΜΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ)

ΒΜ3 Ζεστό Πιάτο με Αλμυρές Ατομικές Τάρτες με Θέμα το 
Κοτόπουλο
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΕΛΕΝΗ (ΙΕΚ TASTE ACADEMY)/ΜΠΟΥΓΑ ΕΙΡΗΝΗ (MBS ΡΕΘΥΜΝΟΥ)
ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΒΡΕΖΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΙΕΚ TASTE ACADEMY)/ΛΑΒΔΑΣ ΟΡΦΕΑΣ (ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ)/ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΑ (ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ)
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΤΣΟΥΚΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ (ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)/ΓΚΡΕΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ)/ΤΖΑΛΑΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ (ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ)

ΒΕ4 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ: Ζεστό Πιάτο με Μοσχάρι Συνοδευμένο από Μελιτζάνα & Τραχανά
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΚΑΝΤΑ ΑΝΘΟΥΛΑ

ΒΜ5 ΜΑΘΗΤΕΣ: Δυο Δημιουργικά Σάντουιτς με Βάση: Την Ελληνική Πίτα (του Γύρου) το ένα από Χοιρινό Κρέας και το άλλο με Ελληνικό Καπνιστό Αλλαντικό
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΠΕΤΣΑΚΟΥ ΜΠΛΕΑ (ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)/ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ)
ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΠΑΧΟΣ ΡΑΦΑΗΛ (ΙΕΚ ΑΝΚΟ ΚΩΣ)
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΤΣΙΑΤΑΛΤΖΙΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΙΕΚ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ)/ΓΙΑΓΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΙΕΚ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ)/ΤΑΤΑΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (MBS ΡΕΘΥΜΝΟΥ)

ΒΜ6 ΜΑΘΗΤΕΣ: Ζεστό Πιάτο με Αρνί (Παραδοσιακές Συνταγές  απο τις Κυκλάδες & τα Δωδεκάνησα)
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΜΠΑΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)/ ΜΠΑΝΤΑΒΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ)
ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ:MARCIN CZECH (ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ)/ΓΚΑΡΑΒΕΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΙΕΚ PRAXIS ΑΘΗΝΑ)/ΚΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΙΕΚ TASTE ACADEMY)
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: TOΣΚΑ ΟΖΒΑΛΝΤ (IEK PRAXIS ΑΘΗΝΑΣ)/ΦΩΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ)

ΒΜ7 ΜΑΘΗΤΕΣ: Δημιουργικό Γλυκό με Βάση το Παραδοσιακό Φρέσκο Φύλλο:
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ:ΒΕΡΩΝΗ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ (ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ)/ΠΕΤΚΑΝΑ ΕΥΔΟΚΙΑ (ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ:REXA QAMIL (ΙΕΚ ΤΑSTE ACADEMY)/HAJAH ENEIDA (ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ)
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΠΡΟΥΘΙ ΑΝΤΡΙΑΝΟ (ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ)


3Η Ημέρα: Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

GREEK JUNIOR CHEF Π1 (Παιδιά ηλικίας έως 12 ετών)
XΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΚΟΛΟΒΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ

ΓΜ2 ΜΑΘΗΤΕΣ: Ζεστό Πιάτο με Θέμα την Κρήτη και Βασικό Υλικό το Γουρουνόπουλο
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ:ΠΑΡΛΑΒΑΝΤΖΑ ΦΟΙΒΗ (KAPPA STUDIES)/ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΙΕΚ TASTE ACADEMY)
ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ:KAΣΣΑΡΑΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ (ΙΕΚ ΑΝΚΟ ΚΩΣ) /ΚΑΣΠΑΡΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ)/ΓΑΛΛΙΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (MBS ΡΕΘΥΜΝΟΥ) / KΛΩΝΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (MBS ΡΕΘΥΜΝΟΥ)
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΔΕΛΗ ΑΝΤΩΝΙΑ (ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ) /ΜΑΝΩΛΑΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ) ΑΛΑΤΙΚ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (KAPPA STUDIES)

ΓΜ3 ΜΑΘΗΤΕΣ: Δημιουργικό Πιάτο με Ψάρι (Ελεύθερο Θέμα)
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΜΑΧΑΙΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ)/ΣΤΟΥΠΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (IEK PRAXIS ΑΘΗΝΑ)
ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΜΠΟΥΓΑ ΕΙΡΗΝΗ (MBS ΡΕΘΥΜΝΟΥ)/ΜΠΙΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ)/ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΚΑΡΑΜΗΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΙΕΚ PRAXIS ΑΘΗΝΑΣ) / ΚΙΤΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ)/ΝΤΙΝΕΛΑΡΗ ΚΩΣΤΙΚΑ (ΙΕΚ TASTE ACADEMY)

ΓΜ4 ΜΑΘΗΤΕΣ: Greek Young Student Chef 2019 Εxpotrof (Άγνωστα Υλικά)
XΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ:ΔΕΛΗ ΑΝΤΩΝΙΑ (ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ)
ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ:ΤΖΑΦΑ ΑΝΤΖΕΛΑ (ΙΕΚ ΑΝΚΟ ΚΩΣ)/ΚΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΙΕΚ ΤΑSTE ACADEMY)
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: NTINEΛΑΡΗ ΚΩΣΤΙΚΑ (ΙΕΚ TASTE ACADEMY) / ΑΣΜΑΝΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ)/ΚΑΡΑΒΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ)

ΓΕ5 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ: Greek Chef 2019 Expotrof (Άγνωστα Υλικά):
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ-GREEK CHEF 2019 EXPOTROF: ΤΣΕΜΠΕΡΛΙΔΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ
ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΠΑΡΤΣΙΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ/ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΣΚΑΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ/ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


4Η Ημέρα: Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

ΔΕ1 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ:Ετοιμες Παρουσιασεις Τουρτες Γαμου
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ:ΙΩΑΝΝΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑ/ΤΣΙΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΔΕ2 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ: Δημιουργικό Γλυκό Εστιατορίου
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ:ΚΕΡΑΜΕΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ:ΤΣΙΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ:ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΜ3 ΜΑΘΗΤΕΣ: Ζεστό Πιάτο από Δημιουργική Ελληνική Κουζίνα με Βάση τα Σαλιγκάρια
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ:ΟΜΠΕΙΝΤ ΕΛΙ (ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ)
ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ:ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ (MBS ΡΕΘΥΜΝΟΥ)
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ:ΔΕΛΗ ΑΝΤΩΝΙΑ (ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ)

Photo Credits Studio Paterakis

 

 

Latest News

Εγγραφή στο newsletter

Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο email
Το email αυτό χρησιμοποιείται ήδη
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λανθασμένος
Ευχαριστούμε για την εγγραφή