Φόρμα Συμμετοχής Greek Chef 2019

Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα με τα αληθινά στοιχεία σας. Η φόρμα συμμετοχής θα παραμένει ανοιχτή Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 17:00 (εκτός Αργιών). Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα της λέσχης Κρήτης στο 2810-243572 μεταξύ 11:00 - 15:00 αυστηρά.

Page 1 of 2

Εδώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας

Το πεδίο αυτό απαιτείται για την ταυτοποίηση του διαγωνιζόμενου. Παρακαλούμε να έχετε την αστυνομική σας ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο κατά την είσοδό σας στο διαγωνισμό.

Οδός και αριθμός

Για τη συμμετοχή στην κατηγορία Π1 - Greek Junior Chef 2019 για παιδιά έως 12 ετών απαιτείται η συμπλήρωση στοιχείων από τον κηδεμόνα τους και όχι από τους ίδιους τους συμμετέχοντες. Μέγιστος αριθμός 15 θέσεις.

Κόστος συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής για κάθε κατηγορία ανέρχεται στα 50€ για τον κύριο διαγωνιζόμενο και 50€ για τον βοηθό (όπου απαιτείται). Το κόστος αυτό εξοφλείται εντός της έκθεσης στη γραμματεία του διαγωνισμού.

Κόστος συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής για κάθε κατηγορία ανέρχεται στα 30€ για τον κύριο διαγωνιζόμενο και 30€ για τον βοηθό (όπου απαιτείται). Το κόστος αυτό εξοφλείται εντός της έκθεσης στη γραμματεία του διαγωνισμού.

Στο διαγωνισμό όλα τα παιδιά θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

Παρακαλώ επιλέξτε μια ή περισσότερες κατηγορίες

Παρακαλώ επιλέξτε μια ή περισσότερες κατηγορίες

Παρακαλώ συμπληρώστε τη σχολή φοίτησης στην οποία ανήκετε

Για να πιστοποιήσετε ότι είστε φοιτητής είναι απαραίτητη η επίδειξη της βεβαίωσης σπουδών από τη σχολή σας. Εαν την έχετε διαθέσιμη, παρακαλώ επισυνάψτε την εδώ, διαφορετικά θα πρέπει να την φέρετε στο διαγωνισμό. Δεν θα γίνει δεκτή ΚΑΜΙΑ συμμετοχή χωρίς βεβαίωση σπουδών.

 
 


Προσθήκη στο Ημερολόγιο
02/01/2019 12:00 pm
02/04/2019 05:00 pm
Europe/Athens

4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ - ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ
Η μεγαλύτερη γιορτή για τα Ελληνικά τρόφιμα και ποτά. Περισσότερα στο www.expotrof.gr
Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Ελληνικό

Rm International
info@expotrof.gr
1440