ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ – ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2020 – The Greek Fine Food Exhibition

RM International LTD | Εκθέσεις – Συνέδρια

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

RM INTERNATIONAL. Η εταιρεία εκθεσιακές διοργανώσεις, περισσότερο από μια δεκαετία, γράφει τη δική, ξεχωριστή, την ιστορία του στο χώρο. Καινοτομία, τόλμη, και τη δημιουργία εκδηλώσεις που προσελκύουν επισκέπτες και να προωθήσει την πιο ολοκληρωμένη και αποτελεσματικό τρόπο τον εκθέτη, την εταιρεία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Επικεφαλής Ρένα Morfiri, μια ομάδα από διακεκριμένους επαγγελματίες με έκθεση εμπειρία πάνω από 25 χρόνια, έχει στο ενεργητικό του πάνω από 50 εκθέσεις, το πιο σημαντικό και απαιτητικό εκθεσιακούς χώρους στην Αττική, όπως Ανατολής και Δύσης το αεροδρόμιο, Ειρήνης Στάδιο και Φιλίας, στο Ζάππειο κ.α. . οι εκθέσεις έχουν αλλάξει και συνεχίζουν να αλλάζουν τα δεδομένα της επαγγελματικής κατηγορίας στην οποία απευθύνονται, όπως «Σπίτι», το «Spring House», το «Σπίτι και Κήπος», το «EXPOTROF», κ.λπ. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι οι εκθέτες έχουν εμπιστευθεί RM INTERNATIONAL, χάρη στην εκτεταμένη διαφήμιση των γεγονότων, έχουν δει τα περίπτερά τους να πλημμυρίσει πάνω από 1.000.000 Έλληνες και ξένους επισκέπτες μέχρι σήμερα, και η φήμη των προϊόντων τους να ταξιδεύει από το σημείο της έκθεσης παντού στη χώρα μας, αλλά και έξω από αυτό.

Το γεγονός αυτό είναι η αποστολή της RM INTERNATIONAL. Η ολοκληρωμένη κάλυψη κάθε εκθέτη χρειάζεται για την αποτελεσματική προβολή, με την παράλληλη ανάδειξη της απόλυτης έλξης για κάθε επισκέπτη, ανεξάρτητα από το φύλο και την ηλικία. Μια αποστολή που εξυπηρετεί πάντα με συνέπεια, επαγγελματισμό, διαφάνεια και ειλικρίνεια, οι τιμές στο διάστημα είναι συνώνυμη με το όνομα RM INTERNATIONAL