Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου πρέσβειρα της 7ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition

Η οικοδέσποινα της 7ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, μαζί με διακεκριμένους chef και bartender σας προσκαλούν στην  7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition όπου θα παρουσιάσουν όλες τις νέες τάσεις της γαστρονομίας.

Η 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την συνεργασία της για δεύτερη χρονιά με την πολυβραβευμένη σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Η διακεκριμένη σεφ, πρέσβειρα της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, σας περιμένει από 24 έως 26 Ιανουαρίου 2020, στο νέο σημείο συνάντησης, το HELEXPO στο Μαρούσι, για να σας μυήσει στα μυστικά της ελληνικής κουζίνας και του fine food.
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με τη συνδρομή καταξιωμένων σεφ ετοιμάζουν γαστρονομικές δημιουργίες εμπνευσμένες από κάθε γωνιά της Ελλάδας αναδεικνύοντας τα premium προϊόντα της ελληνικής γης. Στόχος τους να μετατρέψουν σε πόλο έλξης τους «θησαυρούς» της ελληνικής γης που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την καινοτομία και την πρώτη ύλη τους. Ανάμεσα στα χιλιάδες ελληνικά προϊόντα που θα φιλοξενήσει η έκθεση από 350 και πλέον παραγωγούς, θα ξεχωρίσουν κορυφαία προϊόντα που έχουν βραβευτεί τόσο σε ελληνικούς όσο και σε διεθνείς διαγωνισμούς ενώ για δεύτερη χρονιά τα πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα θα έχουν την δική τους ξεχωριστή θέση στην ενότητα «Bio Corner»
Παράλληλα, ένα πλούσιο πρόγραμμα γευστικών εκδηλώσεων περιμένει όλους όσοι αγαπούν τις γαστρονομικές εξερευνήσεις, τις ιδιαίτερες γεύσεις. Μέσα από την πολυαγαπημένη εκδήλωση «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» η Αργυρώ μας ξεναγεί στα πεντανόστιμα μονοπάτια της ελληνικής κουζίνας, προσφέροντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα ιδιαίτερα ελληνικά προϊόντα. Διακεκριμένοι chef ετοιμάζουν ζωντανά μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες στο πλαίσιο της νέας εκδήλωσης « Greek Dish Challenge», όπου καταξιωμένοι σεφ θα δημιουργήσουν δύο διαφορετικά πιάτα που θα βασίζονται στην ίδια πρώτη ύλη.
Διαδραστικές εμπειρίες, γευσιγνωσίες, masterclasses και πολλά ακόμη events έρχονται στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition για να εντυπωσιάσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Δημοσιεύτηκε στα Νεα