Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ 6Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Λάδι, μέλι, ζυμαρικά, αρωματικά φυτά, αυγοτάραχο Μεσολογγίου και πολλά ακόμη ιδιαίτερα προϊόντα από τις περιοχές της Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας, θα έχουν την χαρά να γνωρίσουν οι επισκέπτες της 6ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με τα ιδιαίτερα προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας που διαθέτει, θα συμμετέχει με ενιαίο περίπτερο στην 6η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ που θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 4 Φεβρουαρίου 2019 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Με στόχο την καλύτερη ανάδειξη των ποιοτικών προϊόντων της περιοχής, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις  θα έχουν την δυνατότητα να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες με Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες, με αλυσίδες καταστημάτων τροφίμων, επιχειρήσεις διακίνησης προϊόντων και επιχειρήσεις εστίασης, ενώ η παρουσία των τοπικών παραγωγών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στην έκθεση, συμβάλλει στην ενίσχυση της εξαγωγικής δραστηριότητας των μοναδικών αυτών ελληνικών προϊόντων. Επιπλέον, οι επισκέπτες της 6ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εξαιρετικά προϊόντα από την Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα και Ηλεία και να ενημερωθούν για τις δράσεις της Περιφέρειας για την προώθηση και την προβολή προϊόντων του Αγροδιατροφικού τομέα.

Το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Κωνσταντίνου Μητρόπουλου, καλεί τις επιχειρήσεις του κλάδου που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και οι οποίες ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως εκθέτες στο ενιαίο περίπτερο της Περιφέρειας, να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος πατώντας εδώ

Δημοσιεύτηκε στα Νεα