Συναντήστε Buyers από την Αγορά Τροφίμων

H ΕΞΠΟΤΡΟΦ γίνεται η πρώτη αμιγώς B2B έκθεση artisanal προϊόντων μικρής παραγωγής και προϊόντων delicatessen στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό φιλοξενεί σημαντικούς buyers από τον κλάδο της μεγάλης λιανικής (super market), της μικρής λιανικής (παντοπωλεία, delicates- sen), του Τουρισμού (Ξενοδοχεία, villas, yachting etc) και της Εστίασης (Εστιατόρια, bars, wine),σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου οι εταιρείες θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν απευθείας τους παραγωγούς της έκθεσης και να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες μαζί τους.

Επιπλέον, όλοι οι παραγωγοί θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τα προϊόντα τους δωρεάν και διαδικτυακά, μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας www.thedelifair.gr, για έναν ολόκληρο χρόνο και να συνομιλήσουν με επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό μέσω των virtual B2B συναντήσεων.

Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η οποία έχει ως στόχο να ενώσει τους εκθέτες-παραγωγούς της με τις μεγάλες αλυσίδες του κλάδου.

Στο πλαίσιο των B2B Meetings οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες παραγωγοί θα έχουν την δυνατότητα να κλείσουν προγραμματισμένα ραντεβού με τους εκπροσώπους των εταιρειών, να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να προχωρήσουν σε άμεση συνεργασία.

Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως στόχο την ανάδειξη της ποιότητας και της μοναδικότητας των τοπικών προϊόντων, την τόνωση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και την ενίσχυση της εξωστρέφειας, μέσα από ασφαλείς συνθήκες διεξαγωγής.
Οι διαδικτυακές επαγγελματικές συναντήσεις των εκθετών με τους ενδιαφερόμενους αγοραστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα διεξαχθούν μετά το πέρας της έκθεσης σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες.