Συναντήστε Buyers από την Αγορά Τροφίμων

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, πιστή στις αξίες της για ενίσχυση της εξωστρέφειας των Ελλήνων παραγωγών, καινοτομεί για ακόμη μια φορά και δίνει στους εκθέτες της τα απαραίτητα εργαλεία που απαιτούν η σύγχρονη εποχή και οι περιορισμοί της πανδημίας.

Στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition οι εκθέτες θα έχουν την δυνατότητα να συνάψουν συναντήσεις με μεγάλες αλυσίδες από τον χώρο του retail, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων τόσο εντός της έκθεσης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όσο και διαδικτυακά, μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας www.thedelifair.gr.
Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η οποία έχει ως στόχο να ενώσει τους εκθέτες-παραγωγούς της με τις μεγάλες αλυσίδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καταρρίπτοντας τους γεωγραφικούς – και όχι μόνο- περιορισμούς.


Στο πλαίσιο των B2B Meetings οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την δυνατότητα να κλείσουν προγραμματισμένα ραντεβού με τους εκθέτες, να ενημερωθούν για τα προϊόντα από τους ίδιους τους παραγωγούς και να ζητήσουν τα δείγματα των προϊόντων που τους ενδιαφέρουν, τόσο στην φυσική έκθεση, όσο και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.


Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως στόχο την ανάδειξη της ποιότητας και της μοναδικότητας των τοπικών προϊόντων, την τόνωση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και την ενίσχυση της εξωστρέφειας, μέσα από ασφαλείς συνθήκες διεξαγωγής.
Οι διαδικτυακές επαγγελματικές συναντήσεις των εκθετών με τους ενδιαφερόμενους αγοραστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα διεξαχθούν μετά το πέρας της έκθεσης σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες.