Ο Jose Antonio Vidal στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ο πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Οινοτουρισμού Jose Antonio Vidal (GWTO) key note speaker στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition.

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε πως ο πρόεδρος και διευθύνοντα σύμβουλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Οινοτουρισμού (GWTO), Jose Antonio Vidal, θα βρίσκεται στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ ως keynote speaker στο πλαίσιο των Food Expert Stories.

Η ομιλία του με θέμα «To μέλλον του οινοτουρισμού: Inspiring a New Future Together» την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 12.30 θέτει στο επίκεντρο τον κλάδο του οινοτουρισμού, αναλύοντας το παρόν και το μέλλον της σύγχρονης τάσης.

O Jose Antonio Vidal, μια σπουδαία προσωπικότητα στον κόσμο του οινοτουρισμού διεθνώς θα χαρτογραφήσει στη διάρκεια της παρουσίασής του, το περιβάλλον της αναδυόμενης μορφής τουρισμού και θα αναδείξει τις προοπτικές που παρουσιάζονται για κάθε εμπλεκόμενο στον κλάδο.

Στο πλαίσιο της 9ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ o πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Οινοτουρισμού, Jose Antonio Vidal, θα απονείμει το βραβείο Spirits & Beverages στην τελετή απονομής των βραβείων των AFFA 2023.