Η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Η Περιφέρεια Αττικής δίνει δυναμικό “παρών” στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition 

Η  Περιφέρεια Αττικής δεν ξεχωρίζει μόνο για τον ιστορικό και πολιτιστικό της πλούτο, αλλά και για τον ανεκτίμητης αξίας πρωτογενή τομέα και τα διατροφικά αγαθά της. Εξαιρετικά προϊόντα φυτικής παραγωγής όπως κρασί, φιστίκια, σύκα, ελαιόλαδο, εσπεριδοειδή, κηπευτικά, αρωματικά-φαρμακευτικά βότανα, προϊόντα ζωικής παραγωγής όπως γαλακτοκομικά προϊόντα, κρέας (αιγοπρόβειο, πουλερικά κ.λπ.), αυγά, μέλι, αλλά και προϊόντα θαλάσσιας αλιείας και ιχθυοκαλλιεργειών συνθέτουν ένα πλούσιο γαστρονομικό θησαυρό.

Τον γαστρονομικό αυτό πλούτο θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν οι επισκέπτες της 8ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ από 18 έως 20 Φεβρουαρίου 2022 στο MEC Παιανίας, καθώς η περιφέρεια Αττικής θα συμμετέχει με 13 εκθέτες. 

Το Φιστίκι Αιγίνης, το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, προϊόντα Προστατευμένης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) της αττικής γης, θα έχουν ξεχωριστή θέση στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition.

Μάλιστα  οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Αττικής θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα του τόπου τους και να τα κάνουν γνωστά στο ευρύ κοινό μέσα από το γαστρονομικό δρώμενο που διοργανώνει η περιφέρεια για τους εκθέτες της και τα προϊόντα τους. Οι φίλοι της ελληνικής  κουζίνας  θα έχουν  την ευκαιρία να απολαύσουν αυθεντικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, παραδοσιακές συνταγές της Αττικής γης καθώς και πολλές  γαστρονομικές εκπλήξεις με τη σφραγίδα καταξιωμένων σεφ.