Νέες ημερομηνίες για την έκθεση “8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition”

Η βραβευμένη έκθεση τροφίμων και ποτών 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition μετατίθεται για τις 18-20 Φεβρουαρίου 2022 στον ίδιο εκθεσιακό χώρο, στο MEC Παιανίας.


Η διοργανώτρια εταιρία RM International, θέλοντας να προσφέρει την καλύτερη εκθεσιακή εμπειρία σε συμμετέχοντες και επισκέπτες, και με αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας απέναντι στους εκθέτες της, προβαίνει στην μεταφορά των ημερομηνιών της έκθεσης.
 

Η “8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition” έχει προγραμματιστεί σε κάθε της λεπτομέρεια και έχει σχεδιαστεί με μοναδικό σκοπό να ικανοποιήσει απόλυτα τόσο το κοινό, όσο και τους συμμετέχοντες εκθέτες που την τιμούν κάθε χρόνο με την παρουσία και την εμπιστοσύνη τους.


Δράσεις της έκθεσης 

Η 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition τιμά φέτος την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος κι έχει οργανώσει πληθώρα μαγειρικών εκδηλώσεων μέσα από τις οποίες οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα του τόπου τους όπως αλλαντικά, βότανα, μέλι, ελαιόλαδο και φυσικά τα παραδοσιακά τυριά.

Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, η αγαπημένη ενότητα “Μαγειρεύουμε Ελλάδα” επιστρέφει με πλούσιες γαστρονομικές προτασεις. Διακεκριμένοι chef ετοιμάζουν εμπνευσμένες συνταγές, χρησιμοποιώντας τα premium προϊόντα των παραγωγών της έκθεσης. Μέσα από μια μοναδική διαδραστική εμπειρία οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα εξαιρετικά προϊόντα της χώρας μας, αλλά και για τα μυστικά της μαγειρικής τέχνης. Επιπλέον, στο stage του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» οι λάτρεις της γαστρονομίας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στοχευμένα workshops και θεματικές παρουσιάσεις.

Τέλος, τα Athens Fine Food Awards (AFFA), τα σημαντικότερα βραβεία ποιότητας και γεύσης της χώρας θα έχουν την δική τους ξεχωριστή παρουσία στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα βραβευτούν τα προϊόντα εκείνα που ξεχώρισαν για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, την καινοτομία και την συσκευασία τους. Αξίζει να σημειωθεί πως στα AFFA παίρνουν μέρος εκατοντάδες προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς κάθε χρόνο, τα οποία διαγωνίζονται σε 27 κατηγορίες αξιολόγησης.